opinia stałej bywalczyni (1) Witam.jestem stała klientka (bywam 2-3 razy w tyg),mieszkam w Sopocie.Dania... AGA Wyznanie (1) Nazywam się Lechu i jestem andersenoholikiem. Lechu obsluga brak profesionalizmu (1) niestety jestem bardzo zawiedziona tym lokalem i juz tam nie pojade.jedzenie... :(
Najmilsza kawiarnia w Trójmieście (1) Bardzo sympatyczna obsługa, doskonałe ciasto (szczególnie szarlotka), świetna... Magdalena suuuuuuuuuper (1) w Thai Hut jadam od trzeh lat,jestem bardzo zadowolony z wystroju obsluga... andrzej szkoda słów (1) szkoda gadać tam naprawdę trzeba przyjśc i samemu się przekonać. Jednym... smakosz :) (1) zamawiam pizze z tej pizzerii od 3 miesiecy, maja wyjatkowo smaczne ciasto, a... Emx andersen jest ok :) (1) Byłam w tym klubie parę razy i jest dość fajnie. Brakuje szatni, trochę mało... mysza84 Fajne imprezki :) (1) Praktycznie, nie mam nic do zarzucenia temu lokalowi. Lubię czasem imprezować... mysza84 Świetne miejsce na imprezy (1) Organizowałem tam swoją "osiemnastkę". Jedzenie było pyszne, obsługa... Maciek wszystko ok (1) parę minut temu zjadłem obiadek z pasibrzucha:szybko tanio i na dodatek... krzysiek wiecej tam nie pojde (1) wrazenia jak po wizycie w barze szybkiej obslugi. magda Jeszcze się taki nie urodził...... (1) Z wielką uwagą przeczytałem wszystkie opinie i muszę stwierdzić, że... Andrzej Polecam (1) Jestem ze Śląska, mimo to każdorazowo kiedy odwiedzam Trójmiasto korzystam z... Piotr Mazur super !!! (1) odkryłam czekoladownie na nowo... wczesniej super herbataz wiśniówką, teraz... e super (1) poszłam tam "przypadkowo",myslałam,ze bedzie tak sobie,ale pozytywnie sie... asia kiepściutko... (1) króciutko - kaczka była z domieszką kurczaka a piwo dziwnie mętne :-( chyba... K&A obsługa (1) jedzenie w knajpie bardzo dobre,jedynie obsługa beznadziejna.Byłem co prawda... Marek Bardzo mi się podoba (1) Uważam, że bardzo dobryb klimat i miła obsługa. Basztę polecam najbardziej... Michu czas oczekiwania ... (1) na 2 porcje makaronu - 50 minut to zdecydowanie zbyt długo; wystarczyłoby... Lena