polecam! (1) Muzyka, muzyka, muzyka; Wystrój, wystrój, wystrój; Klimat, klimat, klimat.... bimbau ..o czym Wy mówicie??.. (1) ..hmm.. ..tak sobie czytam i aż żal mnie bierze, gdy patrze na te złe... Brombens:) Super (1) Pizze bardzo smaczne, duży wybór, przytsępne ceny a co ważne są super... mr
W a r t o (1) Przeszedłem samego siebie - 30 pierogów, potem telefon po taxi żeby dojechać... heaven warrior rewelacja !!! (1) polecam ta restauracje.tak jak tam nie zjecie nigdzie...z ta restauracja... Rolek kuchnia i bar na wysokim poziomie (1) Jestem stałym klientem państwa lokalu. Wracam do niego ponieważ kuchnia... stefan- stały klient może więcej profesjonalizmu (1) Uważamy że kawa w tym lokalu to jakiś żart. Mleko do latte spieniane jest w... Barista i Barmanka hmh,... (1) ... miejsce baaaardzo sympatyczne, fajny wystrój i klimat, knajpa na miarę... Żabianiarze zyja w barze! meggaa (1) Mega klimacik, extra obsluga i jeszcze lepsze drineczki:] no i Dj Kuraa ... a... kasia BEZNADZIEJA (1) Jedzenie okropne!!! Zimne, rozgotowane, z resztek i nie wiadomo czego... BYŁY KLIENT RUSKIE PIEROGI (1) Zamawiając pierogi z kapusta i grzybami po zapewnieniu że nie ma już ruskich... SMAKOSZE za kino i kanapy (1) szczególnie w tygodniu, gdy pusto i muzyka buja dookoła. Kanapowy charakter... mm m - opinia (1) ja ostatnio dostałam brudną łyżeczkę do kawy. w sensie, że uwaloną od ciacha... m kiepsko! (1) postanwoilem napisac poniewaz jestem niezadowolony! otoz zamowilem ostatnio... zniesmaczony mniam (1) polecam ta restauraje wszystkim, ktorzy lubia jesc przede wszystkim smacznie... Krzysztof Zdziwienie (1) Zdziwiła mnie opinia konsumenta podpisanego pieróg. Otóż, nie klient jest dla... Zbójnik Dla mnie bomba (1) Super jedzonko,mila obsługa,baaaaardzo duży plus za zakaz palenia !!! POLECAM... Piotr Nie przesadzajcie z tym barmanem !!! Że jest tak cool (1) Byłem wielokrotnie w Cico lokal bardzo mi sie podoba, jedzenie... Stały zadowolony klient ==> Club HADES <== (1) club znakomity ciekawi ludzie bardzo ładny wystrój muzyka też ponadmiarowa... Lisek znakomicie (1) Moim zdaniem jeden z lepszych pubów w 3 mieście. Obsługa pierwsza klasa :)... stefan