Calkiem fajnie (1) calkiem sympatyczny lokal, pizze maja troche mala - ale nadrabiaja to duza... michal Pierwszy raz (1) To było moje pierwsze spotkanie z sushi i ogólnie japońskim jedzeniem.... Alka Paluszki lizać! (1) Pizza rzeczywiście bardzo dobra.I ta różnorodność dodatków.Warto tam zaglądać... Mariolka
Godna polecenia (1) Rewelacyjna knajpka. Elegancki wystrój wnętrza i miła obsługa PRZEPYSZNY... Gosia to chyba inny Barbados:) (1) Byliśmy tam ze znajomymi w środowy wieczór, po kinie.Lokal wybrali znajomi,... Emilia Kontrast 2 (1) z taką kuchnią i obsługa i organizacją pracy co najwyżej mogą zagrozić... gdańsk ALEX - opinia (1) Byłam trzy razy. Jak narazie się nie rozczarowałam. Bardzo smaczne potrawy,... ALEX Ania J. - opinia (1) Przepiękna jodła kaukaska przy wejściu, sympatyczna pełna wdzięku pani... Ania J. Warto pochwalić (1) Jest jedna z mojej ulubionej knajpy. Naprawdę warto. Polecam! stały klient Godna polecenia (1) Wyśmienite jedzenie (ostatnio zachwyciły mnie krewetki nasałatach z grzankami... Arek Całkiem miła kawiarnia (1) Wystroj kawiarni calkiem przyjemny, bardzo dobre kawy i ciastka. Cena... Monique Adam - opinia (1) Ceny już od ponad roku wyssane z palca. Potrawy małe, drinki/piwo drogie. A i... Adam Przereklamowany Sopot to i nienormalni ludzie zawitają wszędzie (1) Świetne miejsce, wystrój przyjemny, obsługa bardzo dobra. Jednak nie zawitam... Kuba BEZ REWELACJI (1) wystroj jak na Ferbera przystalo jest przyjemny,elegancki ale trzeba przyznac... ola BRAWO (1) świetna lokalizacja, miła obsługa ale przede wszystkim niesamowity klimat, no... ola Jarek - opinia (1) kurde jestem stałym klientem tej knajpy, choć ostatnio już jakieś 2 miesiące... Jarek Bardzo przyjemnie! (1) Byłem na małej firmowej kolacyjce w 4 osoby - obsługa (mimo wcześniejszych... rektor wdu.pl dobre Jedzonko (1) Byłam ostatnio w Sphinxie we Wrzeszczu i musze powiedziec ze jedzenie maja... lucy Super restauracja. (1) Polecam wszystkim smakoszom!! Kinia Mallena - opinia (1) Owszem Czekolada kusi wystrojem, ale na tym się kończy. Bawiłam się tam na... Mallena