wspomnienia po Sylwestrze (1) Wielka szkoda, bo klub fajny, muzyka super, ale organizacja Sylwestra była... Organizatorka Nic specjalnego (1) jedzenie koszmarne! przystawkę podano zamiast obiadu (na zimno) oczywiscie... Kasia06660 galeria baltycka (1) bylismy pare dni temu w galeri baltyckiej z mezem na zakupach i maz poszedl... Kasia
olek - opinia (1) fantastyczny klimat bardzo mila obsługa,czekamy na karte stałego klijęta........ olek przegięcie (1) zamówiłem sobie kebab o 15.00, a przywieźli mi o 19.15. chyba robią se jaja ziomek98 jedzenie TAK , reszta PANIE BOŻE PRZEBACZ (1) Ocena może troszkę spóźniona bo po 2 miesiącach ale dopiero teraz doszedłem... Kubol nieświeże?? (1) Witam Byłam tam na obiedzie. Zupa co prawda rewelacyjna ale co do świeżości... mona jestem oczarowany (1) Trafiłem tam dziś po raz pierwszy pomimo prawie roku od otwarcia . Jestem... Kubol Jedzonko pyszne (1) Polecam, restauracja bardzo fajna, jedzonko przepyszne. Polecam Kas wypasik (1) jak wyzej, ide na pizze :) qLs Dostawa (1) Nie oceniam wystroju i obsługi, gdyż zamówiłem jedzenie na dowóz. To była... drtygrys Kresowa wyśmienite dania i miła obsługa (1) Restaurację Kresową wybrałam ze względu na menu i atmosferę panującą w tym... Nela G. drtygrys - opinia (1) Wspaniały wystrój (łódki jak na filmach), świetna obsługa - bardzo miła i... drtygrys Anka - opinia (1) Bardzo fajna restauracja. Jedzonko bardzo pyszne, ceny przystępne. Polecam Anka POLECAM (1) Przyznam, że sama nigdy bym nie weszła gdyby nie kolega. Od kiedy jednak tam... Dorota smiech na sali (1) nie bywam tam czesto,wiec nie oceniam,musze jednak opowiedziec co mi sie dzis... Hania polecam Pasibrzuszka (1) Od jakiegoś czasu jestem częstym gościem w pasibrzuchu na manhatanie z tego... Sylwia REWELACYJNIE (1) zawiedziona ja tez bylam na tej imprezie sylwestrowej i nie wierze w to co... Hanuś Pizza dobrze zrobiona i smaczna! (1) Od niedawna za namową Syna korzystam z usług tego lokalu. Nie zawiodłem się!... macondi Katarzyna - opinia (1) Lokal chyba wciąż w budowie, bo co chwilę pojawiają się jakieś wiertarki i... Katarzyna