Pozdrowienia dla osób z nocy Sylwestrowej :) (1) To byla moja druga impreza w tym klubie, bardzo udana. Impreza noworoczna w... Sebastian sylwester -jak już to tylko w CICO- coś wspaniałego (1) Wystrój rewelacyjny, super muzyczka,mogę powiedzieć, ze DJ-e czytają w moich... ewa Uwaga na rezerwacje (2) Wybierając restauracje na romantyczną kolacje we dwoje sugerowaliśmy się... Tomasz
Sylwester 2008 (1) Właściciel lokalu nie ma pojecia jak powinien wyglądać Sylwester z klasą!... Rozczarowana polecam (1) goraco polecam.super miejsce na kameralne imprezki. ania Ola - opinia (1) Bawiłam się tu na Sylwestra, było rewelacyjnie :) Ola Nie będzie tam nas za rok (1) Wystrój zaliczam jako pozytywny.Obsługa tez ok(najbardziej miłymi osobami... STOLIK B5 klaudens - opinia (1) Moja ulubiona pizzeria.Przemiła obsługa.Duży wybór pizz , ceny niskie... klaudens zastanowię się, czy tam wracać (2) zostałam tam zaproszona w 2 rocznicę ślubu, ale przeżyłam rozczarowanie... Aneta obsługa KOSZMAR (1) OBSŁUGA KOSZMARNA- CHŁOPAK KTORY OBSŁUGUJE NIE MA POJECA O PIWIE I O TYM CO... KIC Kotlet mielony a'la zraz a może wyrób zrazopodobny (1) Będąc na zakupach w Galerii Bałtyckiej, poszliśmy z mężem coś zjeść.... Vertigo po prostu pysznie (1) Świetny wystrój lokalu tworzy intymny klimat sprzyjający rozmowom. Bardzo... Bazyli Tragedia (1) Pizza zakalec, guma bez smaku, nie jadłam gorszej pizzy w życiu. Kucharz... AniaP Jestem pod urokiem (1) Przez przypadek tam zajrzałam i .... jestem zauroczona atmosferą.... Wioleta Warto zamówić!!! (1) Niedawno pierwszy raz byłam na pizzy w Stefano i była rewelacyjna!!! Teraz... Ilona_Sopot Wielka kicha (1) Trzeba przyznać ze nie popisaliście się ani zbyt miła obsługą ani ilością... Andzia Najlepsza pizza w mieście (1) Zawsze samemu dobieram skladniki i polecam pizze z podwojnym serem. Jadalem w... tomekst Rozbój w Cico - zero reakcji!!!!!! (1) Witam, wczoraj czyli 26.IX.2007 byłem z kolegą w państwa klubie, usiedliśmy... Michał Sylwester!!!Mam dwa bilety do odsprzedania!!!!! (1) Piano Club Barbados Piano Club Barbados adres: 80-851 Gdańsk,... artur REWELACJA przez duże "R"!! (1) Świetna atmosfera, przepyszna kawa, przemiłe dziewczyny-właścicielki,... Zosia