Nieciekawie (2) Nieciekawie Obsluga dość miła, i drinki też dobre.Sam wystroj nieza ciekawy.... Monique Polecam (1) Nie się co rozpisywać - trzeba zobaczyć, bardzo fajne miejsce.... Tomek polecam (1) Pizza smaczna. lecz czasem za chrupkie ciasto. Ogolnie bardzo smaczna;] klientka
Godna polecenia (1) Niezwykły wystrój, super jedzenie, rewelacyjna lokalizacja. Trochę mało dań... Krzyś Spotter - opinia (2) Dzisiaj bylem pierwszy raz i jednoczesnie ostatni. Ta knajpa jest typowo dla... Spotter Cico - selekcja!!! (1) Cico = zadnych dresów w wersji eleganckiej, żadnych Dod Elektrod i żadnych... Gosia - nowa, ale od teraz już s Klient (1) Wspaniała restauracja, bardzo ładny wystrój, smaczne jedzenie, miła obsługa,... Klient Wrażenia: (1) Mój ulubiony klubik w Trójmieście, rewelacyjny wystrój, super klimacik,... stały klient Może byc... (1) Fajny pubik bardzo... ale z tego co zauwazylem to do klubu wpuszcza sie osoby... Kuba Tragiczna obsługa! Dla bardzo cierpliwych (1) Właśnie wróciłem z Friday's i po raz drugi (poprzednio byłem w sierpniu)... Marek polecam (1) bardzo sie ciesze, ze w koncu na Oruni jest gdzie pojsc zjesc w milej... Ania SUPER KLUB (1) Klub fantastyczny :) mega wystrój, super obsługa, piękne kobiety i genialna... Mati pizza (1) jak do tej pory jadłem u nich tylko pizze. pizza jest powtarzalna, smak,... kaden Zachwycona - opinia (1) Co tu dużo mówić- REWELACJA! Wyborne jedzenie, elegancki wystrój, przystępne... Zachwycona Obsługa.... (1) Piszecie o zachowaniu kelnerki, kelnera które Wam sie nie spodobało, ale skąd... Ania wporzo (1) Smaczna pizza w normalnej cenie. W lokalu bez szaleństw.Czysto,schludnie... miki nareszcie fajny klub w trojmieście (1) Byłam ostanio na imprezie super wystrój klimat fajany. Do tego można dobrze... MARIA bardo smaczne jedzenie (1) Jadam w tej pizzeri regularnie i nigdy sie nie zawiodłem, naprawde polecam klijent Takiego chamstwa nie widziałam jeszcze (1) Wczoraj miałam okazje być pierwszy i ostatni raz w tym miejscu (dyskoteka)... pelle uroczysty obiad (1) fachowa obsługa, eleganckie nakrycie stołu oraz przepyszne jedzenie za... marcin