Warto znaleźć inną restaurację (1) Przychodziłam tam z rodziną na niedzielne obiadki, niestety jednak od... Marta + i - (1) Cudowni barmani (w szczegolnosci Pan w okularach i chlopak z dolnego... taki tam ktos "Rezerwacja" stolika (1) Mam wrazenie ze obsluga lokalu (bramka i kelnerzy?) maja dobry biznesc na... Maciek
Fajno! (1) Właśnie stamtąd wróciłam, byłam 1 raz. Świetna muzyka, extra wystrój,... losagos DJ Ziętek (1) Szkoda, że tak mało gra ten pan, bo gra fajną starszą muzykę Szkielet szuper jedzonko (1) byłem jadłem polecam super jedzonko!!!!!!! darci Tragedia! (1) Byłam kolejny raz...Kiedyś na zupę czekałam 20 min, a ostatnio otrzymałam... Jula barman.... (1) Zawsze lubiłam klub Żak, fajna atmosfera, koncerty i imprezy. Jednak... vesna goraco polecam!!! (1) jedzenie wysmienite, spelni oczekiwania najwiekszego smakosza, creme brulle z... Bartłomiej Wszystko OKi :) (1) polecam ten lokal :) zwłaszcza na panieński wieczór Miła obsługa da się... aga MEGA Super jedzonko! (1) Jedzenie super smaczne, jedna z najlepszych chińszczyzn jakie jadłem!!!!!,... Konek świetne miejsce (1) oaza wsród kinowych sal, można usiąść odpocząć, poczytać gazete, a nawet... kasik DLA KAZDEGO COS INNEGO :/ (1) Moim zdaniem za duzo tam dziewczyn w stylu Cafe heh, wiadomo w czym rzecz !... Ilovemybabenow maciej - opinia (1) Nie zgodzę się z Panem poniżej. Cico oczarowało mnie pięknym ,niespotykanym w... maciej mona - opinia (1) Barracuda powaliła mnie na kolana już po otwarciu!!!!!!! Od tego czasu jestem... mona Strzał w dziesiatkę!!!! (1) Karczma Zagroda to miejsce pełne ciepła i pozytywnej energii. Obsługa zawsze... Marta Kamila - opinia (1) Miałam przyjemność wraz ze swoimi znajomymi gościć w tym sympatycznym... Kamila cudeńko :) (1) tak, tak, tak, koniecznie!!! bylo pysznie i pięknie, czulam sie jak uzbecka... M. bardzo fajny i klimatyczny klub (1) bardzo fajny i klimatyczny klub Kajka Polecam (1) Odwiedziliśmy El Greco przez przypadek - nasza ulubiona dotąd restauracja na... Marta Wrońska