Osbługa - buractwo (1) Lokal ok, na tle innych podobnych dobry standard. Państwo kelnerstwo wstyd,... tomash_ Urodziny - 18nastka ... (1) Hm. Ja jak najbardziej polecam. Wraz z dwoam koleżankami zrobiłyśmy tu nasze... broks zero rewelacji (1) nastawieni sa tylko na wyciaganie kasy w zamian daja malo naprawde malo....... robert
Cletic Pub (1) Super fajne miejsce nie za duże, klimatyczne :) polecam :) 123564@wp.pl supeer!!!! (1) knajpa naprawda suuuuuper.klimatyczna obsluga exstra zwlaszcza pani alicja :}... bonus Oh Wedel (1) Pyszne smaczne czkolady. Zawiodłem sie jedynie deserem lodowym za 19 zł. Za... gorgo Już - opinia (1) Zajrzeliśmy wczoraj na spaghetti. Pełno ludzi, prawie wszystko zarezerwowane.... Już REZERWACJA... (2) Chcialam zarezerwowac stolik na 10 osob. Od razu- po wejsciu- zostalam... olga SUPER !!! (1) Najlepszy klub w Trójmieście, mający niesamowity klimat oraz przemiłą obsługę... Stały klient Prawie jak u Kafki... (2) Siedzisz sobie w klubie nocnym i pijesz piwko, tańczysz, prosisz kogos do... Fafa Nikotynowa porażka (1) Jadłodalnię dysfalifikują opary papierowowego dymu. Jak można pozwolić na... TomStar NAJMILSZA KANJPKA W GDYNI (1) wlasciciele na serio dbaja o klienta,wystroj- poprawia sie odkad bylam tam... oc nie jedzcie tam!!! (1) jedzenie tutta mai naprawde odradzam! kiedys byłam z mężem i ja zamówiłam... grzes Świetna alternatywa dla jadłodajni tradycyjnej (1) Jeśli chcecie zjeść smacznie szybko i niedrogo coś zdecydowanie innego i... Cleo Rewelacja :) (1) Gratulacje dla szybkiego rozwoju i niezapominaniu o jakosci oferowanych dan i... R pycha (1) super miejsce, inne niż wszystkie inne w Sopocie. plus absolutnie... ona śWIETNIE!!! (1) Nieczęsto chadzam po klubach ale to się zmieni odkąd do Was trafiłem, od... Zachwycony OSTRZEGAMY----NALEŻY SPRAWDZAĆ RACHUNKI (1) Jedzenie bardzo dobre,ale jeśli chodzi o rachunki to brak paragonów... kasia/marek Nie jest źle (1) W zeszły weekend nasza klasa organizowała tam spotkanie integracyjne po 25... marka nigdy wiecej (1) kiedys to byly czasy a teraz po prostu tragedia, kelnerzy to chyba łaske... milz