Szkoła Podstawowa nr 49

Szkoły podstawowe

Gdańsk, al. Legionów 11

Anna - ocena (1) Chciałabym podzielić się moja opinią na temat tej szkoły, bo zasługuje ona na... Anna Beznadzieja (3) Poziom nauczania jest bardzo słaby, wiele osób, które ukończyły tą szkołę... Absolwent Absolwent - opinia (1) Stare dobre czasy... Absolwent
polecam (1) skończyłam naukę w tej szkole kilka lat temu. Naprawde miło wspominam. Dobrzy... mhrr jak w każdej szkole (3) Jak się trafi do fajnej klasy jak moja to da się przeżyć. nauczyciele w sumie... KAROLINA Najlepsza z najlepszych! (1) Jestem w trakcie nauczania. Ta szkoła ma bardzo dobrych nauczycieli. Z dużym... Oleczka Dobra szkoła ;) (1) Witam, Mój syn chodził do tej szkoły niedawno, jeżeli chodzi o nauczycieli i... Gosia A ja szczerze polecam... (1) ... nie wiem skąd takie mdłe opinie na temat tej szkoły. Po wpisach widać, że... Mama uczniów i absolwentka poziom raczej niski (2) szkoła bardzo fajna, ale nauką uczniów się nie obciąża. I wtedy egzaminy... mama Wspaniała szkoła (2) Skończyłam tę szkołe jakis czas temu i wyniosłam z niej prócz wspaniałych... absolwentka Fajna szkoła (1) Miła atmosfera,bezpieczeństwo,nauczyciele nie wszysce fajni...Siostra... ;) ;]] - opinia (1) skonczylam ta szkole rok temu . szkola ma malo kolek w porownaniu do... ;]]