Super!! (1) Po zwarciu poszla plyta indykcyjna i pralka. Oba sprzety naprawione w 3 dni,... Magdalena Zdecydowanie polecam! (1) Padła nam lodówka. Panowie byli już następnego dnia, bardzo mili, powiedzieli... Staszek Swietna obsluga (1) Padla mi pralka. Zadzwonilem i chlopaki byli u mnie tego samego dnia o... Mariusz Gorzoch
Szybko i fachowo (1) Dzisiaj takich fachowców ze świecą szukać. Na miejscu panowie naprawili... Paweł spece (1) Polecam ta firme. Konkretnie, terminowo, w normalnych pieniądzach. Mili... Piotr POLECAM (1) rewelacja polecam bardzo super obsługa nie naciągają uczciwie podchodzą do... właściciel zepsutej pralki Naprawa piekarnika (2) Panowie profesjonalni, punktualni i słowni. Godni polecenia:) A. Polecam (1) Polecam serwis, pan był bardzo punktualny co jest obecnie bardzo rzadkie.... Emilka Szybko, sprawnie i skutecznie (1) Polecamy każdemu. Nasz przykład: pralka, która po 8 latach pracy przestała... Paweł i Asia Zmywarka compact AEG (1) Panowie maja szeroką wiedzę w zakresie serwisowania sprzętu AGD. Moja... Justyna Super (1) Dawno nie spotkałam tak profesjonalnych fachowców, dziekuje! Klaudia Pełen profesjonalizm (1) Naprawa pralki przebiegła szybko, bezproblemowo i w bardzo miłej atmosferze.... agnieszka Super! (1) Bardzo mili młodzi Panowie (czyżby koniec ery 50-letnich, narzekających... M godna polecenia, szybka i miła obsługa (1) Zepsuty TV. Szybka diagnoza i naprawa uszkodzonego elementu. Michal szybko, profesjonalnie, solidnie (1) naprawa w tym samym dniu co zgłoszenie - szybko zdiagnozowano i naprawiono... Anita Ok, szybko i konkretnie, bez naciągania. (1) Pralka zalana po ostatniej powodzi naprawiona jak należy. Wymiana silnika po... Maciek Klasa (1) W godzinach południowych zadzwoniłem do biura, aby poprosić o pomoc, a już w... Bartek Konkretnie i szybko (1) Skorzystałem z tego serwisu sugerując się opiniami, wszystkie są bardzo dobre... Jacek Bardzo miłe zaskoczenie (1) Niemal w jednym czasie przestał mi działać ekspres do kawy i... Wiesław Rewelacja (1) Zdecydowanie polecam ten serwis. Fachowa robota, najlepsza obsługa. Usługi... Anka