Chciałabym wyrazić serdeczne podziękowania całemu zespołowi oddziału położniczego szpitala w Gdyni na Redłowie. Panuje tam niezwykle przyjazna, profesjonalna i jednocześnie ciepła atmosfera. Czułam, że każdy członek zespołu naprawdę troszczy się o mamę i dziecko oraz wspiera w tych najważniejszych chwilach.

Szczególne słowa wdzięczności kieruję do położnej, pani Dominiki. Jej troska, uwaga i spokojna pewność siebie były dla mnie ogromnym wsparciem. Dzięki jej delikatności i profesjonalizmowi mogłam czuć się bezpiecznie i mieć pełne zaufanie podczas porodu.

Pragnę także podkreślić wyjątkową postawę doktora Żółtowskiego Adama. To lekarz z prawdziwego powołania łączy ogromną wiedzę z życzliwością i indywidualnym podejściem do pacjenta. Jego profesjonalizm, dokładność i gotowość do wyjaśnienia każdego kroku sprawiły, że czułam się w najlepszych rękach.

Dziękuję z całego serca całemu personelowi oddziału za codzienny trud, cierpliwość, wrażliwość i otwarte serca. Dzięki Wam ten wyjątkowy moment w moim życiu pozostanie w pamięci jako piękne i dobre doświadczenie.