KASIA - ocena (1) Szybkie terminy, profesjonajne podejscie, zabieg zgodnie z oczekiwaniami,... KASIA Wioletta - ocena (1) Jestem pacjentką doktora od ponad roku. Doktor Zdzitowiecki wykonał operację... Wioletta Barbara Mickiewicz - ocena (1) Bardzo fachowa i miła obsługa. Jestem bardzo zadowolona z efektów zabiegu.... Barbara Mickiewicz
Basia - ocena (1) Korekta odstającego ucha wykonana profesjonalnie, w bardzo miłej atmosferze,... Basia Renata - ocena (1) Zabieg wykonany bardzo profesjonalnie. Efekt po zabiegu przeszedł moje... Renata Paulina - ocena (1) Jestem po zabiegu korekty odstających uszu, bardzo profesjonalnie... Paulina kasia - opinia (1) Jestem po zabiegu korekty odstących uszu i chcę podzielić się moją opinią na... kasia Izabela A. - opinia (1) Bardzo dziękuję za nowe, piękne spojrzenie. Korekta powiek górnych była... Izabela A. Sylwia - opinia (1) Od samego wejścia do wyjścia pacjent jest w pełni " zaopiekowany ". Na... Sylwia Joanna - opinia (1) Jestem 2 tygodnie po korekcji uszu u Pana dr. Janusza Zdzitkowskiego. Jestem... Joanna Angelika - opinia (1) Serdecznie polecam każdemu. Pełen profesjonalizm. Dr spełnił moje marzenie o... Angelika Kasia - opinia (1) Polecam Klinikę z całego serca. Obsługa pierwsza klasa. Pan Doktor... Kasia mara - opinia (1) Jestem po operacji odstających uszu ,na konsultacji omówienie szczegółowo jak... mara Kamila - opinia (1) Do kliniki przyszlam,aby powiększyć piersi. Na wstępie Pan dr Zdzitowiecki... Kamila Kasia P. - opinia (1) Polecam, profesjonalne i konkretne podejście do klienta. Kasia P. pacjentka - opinia (2) moje wrażenia są złe, nie skorzystam z usług tej kliniki pacjentka Korekta odstajacych uszu (1) Bardzo sie cieszę z wyboru kliniki Pana Doktora Janusza Zdzitowieckiego.... Zadowolona klientka Świetny lekarz (1) Doktor jest świetnym lekarzem . Ma holistyczne podejście do pacjenta. Ma... Beata Lifting twarzy (1) Kilka tygodni temu, Pan Doktor Zdzitowiecki, wykonał u mnie lifting dolnej... Tamara Korekta powiek górnych (1) Panie doktorze dziękuję serdecznie, wreszczcie mam szeroko otwarte oczy na... Cecylia