Sopot Network

Witam,

Czy ktos pracował w firmie Sopot Network i może się wypowiedzieć na jej temat?
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sopot Network

Witam,
pracuje w tej firmie od ponad roku. Moge potwierdzic firma istnieje i jest wszystko ok. Polecam Ja !!:)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 30

a czym się zajmujesz? czarnym PR ? firma nie ma strony www, kontakt żaden a korespondencja to jak z głuchoniemym. dają ogłoszenia i zbierają prawdopodobnie adresy mailowe - tyle w temacie. ładowanie samych rączek w górę na tej stronie jeszcze nic nie znaczy. miłego dnia życzę Ja !!:)
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pomyśl jaka może być działalność firmy, która nie ma strony www. To nie jest trudne jeżeli ktoś jest inteligentnym człowiekiem :-) Własnie dlatego rekrutujemy grafików, projektantów, moderatorów, community managerów żeby stworzyć dane 10% specjalistów w obrębie trójmiasta? I co wysyłać im maile promocyjne? Haha Większych debilizmów wymyślić nie mogłeś. Ale niech każdy myśli co chce :-) Jak mówiłem inteligentny człowiek pomyśli zanim napisze. Widocznie nie należysz do takich.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 33

Obiektywnie - bo nie jestem powiązania z tą firmą ani nic od niej nie chcę - mogę stwierdzić co następuje:
normalny podiot gospodarczy jest w stanie podać siedzibę, zakres działalności, dane do kontaktu.
Tymczasem to wyraźnie przerasta parę tu piszących osób.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 1

obiektywnie, nie rozumiem co piszecie, albo są tu same trolle albo idioci, którzy nie potrafią ruszyć głową, pomyśleć i czegoś poszukać samemu(czasami wystarczy poszukać na stronie ogłoszenia).

Współczuje pracodawcą co maja takich pracowników, którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem, albo wykazać odrobinę samodzielność, tylko są męczy du...i i o wszytko pytają.

Każde ogłoszenie jakie dają firmy, mają zawarte informacje na temat siebie (wymaga tego formularz zgłoszeniowy), poza tym istnieje magiczna strona http://www.krs-online.com.pl/, tam znajdziemy wszystkie nas interesujące informacje o podmiocie gospodarczym.

Zakres działalności firm wynika z treści ogłoszenia, wystarczy czytać za zrozumieniem. Dane do kontaktu zawsze są podane w ogłoszeniu, bo niby jak byście mieli aplikować o stanowisko.

Co byście chcieli jeszcze wiedzieć, jakim samochodem jeździ prezes i jaki ma rozmiar buta?

Ludzie ogarnijcie się, myślenie nie boli.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 32

Pracuję od 1.5 roku.

Nikt nikogo nie bije :), wynagrodzenia na czas, kierownictwo z którym można się dogadać. Nie wiem co Ciebie jeszcze interesuje.

Odpowiedź dla kolegi niżej, firma nie zbiera maili :) i nie ma strony internetowej bo jej nie potrzebuje na tym etapie rozwoju
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 28

"nie ma strony internetowej bo jej nie potrzebuje na tym etapie rozwoju"

to dlaczego jak się ogłaszacie to zawsze jest informacja "w związku z dynamicznym rozwojem "?
firma istnieje na pewno, tego nie wątpie jednak zakładając ten temat chciałem dowiedzieć sie czym dokładniej sie zajmujecie. Chyba że jest to tajemnica bądź nielegalny biznes.
Reasumując dziwnie to wygląda że zamiast udzielić konkretnej odpowiedzi to ktoś próbuję palić przysłowiowego "Jana" wciskając kity.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

Firma ma stronę www: http://www.een.sopot.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

ooo łał!!! strona z szablonu? podobno szukaliście grafików, koderów itp, itd a budowę własnej strony z szablonu zlecacie jakiejś firmie z Olsztyna?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

odczekałem i już wiem - wspomniana firma Sopot Network (lub jej ogłoszenia) to jakaś idiotyczna zabawa w naciąganie poszukujących zatrudnienia. wszystkie te "pozytywne" komentarze pisane są z tego samego IP - zatem wystarczy może tych gierek w wybielanie jakiejś firmy krzak - a jeżeli ja jestem w błędzie proszę o stronę www (wszak to nic złego poznać profil firmy) ewentualnie opisać czym się Państwo zajmujecie i gdzie można to sprawdzić - w przeciwnym razie po prostu prowadzicie rejestr mailowy. sposób Państwa wypowiedzi już sam o sobie wiele mówi - abyśmy mieli jasność "jakim samochodem jeździ prezes i jaki ma rozmiar buta" nie ma tu nic do rzeczy. oczywiście jeżeli posiadacie Państwo tę szlachetną umiejętność czytania ze zrozumieniem - nie umieścicie po raz n-ty odnośników do ceidg itp. jakim cudem dając ogłoszenia od dawna nie zatrudniliście jeszcze Państwo odpowiednich osób (tak trudno je pozyskać, taki próg wymagań stawiacie potencjalnym pracownikom?)
(...)
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozumiem polska kraj hejterów itd. I jesteś pięknym przykładem zwykłego polaka hejtera, gratuluję. Wszystko wiesz jesteś najmądrzejszy i wszechwiedzący... suuuperrr.

- Komentarze są z tego samego ip ponieważ w pracy jest wiele osób które mają dość takich hejterów jak ty.
- strony www nie mamy ponieważ projekt jest tajny i przed wejściem na rynek nie możemy zdradzać zadnych informacji.
- wystawiamy cały czas ogłoszenia ponieważ rozwijamy firmę i cały czas potrzrebujemy węcej osób.
- a co do głupich odpowiedzi typu rozmiar buta, prosta sprawa, głupie pytania i posty to i głupie odpowiedzi.

Jeszcze raz gorąco pozdrawiam wszechwiedzących hejterów :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 25

się pogrążyłeś...
i w dodatku zdradzasz że matoł jesteś - poczytaj o pojęciu "hejter". tu są ludzie którzy chcieliby poznać waszą tajemną firmę - na prostych, zwykłych warunkach, bez złorzeczenia i tych oto ludzi obrażasz. co wy z tą firmą i tajnym projektem wchodzicie na rynek kilka lat???
naprawdę się pogrążyłeś...
i swoją pseudo firmę też.
tradycyjnie miłego dnia :)
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chce potwierdzić prawdziwość firmy i chciałbym również wspomnieć o jej faktycznym wytrwałym dążeniu do określonych celów. Firma zbudowała model w którym nie potrzeba (przynajmniej na tym etapie) żadnej strony internetowej. Jeżeli ktoś nie potrafi zrozumieć odrobinę bardziej skomplikowanych modeli rozwoju, innych od tych które zwykł budować jego wujek Zenek sprzedając lampy przy monopolowym na Grunwaldzkiej to powinien zostać prostym konsumentem nie wypowiadając się tam gdzie nie jest w stanie zrozumieć podstaw.

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 18

to raczej ty się nie powinieneś wypowiadać - skoro zarówno czytać jak i pewnie pisać ze zrozumieniem cię nikt nie nauczył (nawet wujek Zenek) - rzecz nie idzie tylko o stronę www a raczej o sprawdzenie wiarygodności "firmy", która tu się w tak niedorzeczny sposób próbuje bronić. następnym razem zanim coś napiszesz poczytaj posty wyżej - mi osobiście nie chce się tracić już czasu na czytanie ogłoszeń "firmy" widmo, która poza zaklinaniem się wszem i wobec, że jest wiarygodną nic poza tym nie czyni.
oczywiście miłego dnia życzę.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ależ się uśmiałam :-) TAJNY PROJEKT na Trójmiasto.pl - Jaką Ty masz fantazję człowieku,jak ja Ci tego zazdroszczę!!! PS.Jestem pedagogiem i myślałam,że słyszałam już wszystko. Twój tekst wykorzystam w rozmowie z uczniami....a niech mają :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

widocznie jeszcze mało słyszałaś - albo pedagog z ciebie o małej wyobraźni, skoro dziwią cię tego rodzaju sformułowania... uczniowie z pewnością podpowiedzą co może kryć się za tymi słowami.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie polecam
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uwaga na tą firmę! Śmieciowe umowy, nie płacą za wykonaną pracę. !
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli nie płacą w ogóle (w co mi się średnio chce wierzyć), to niech pracownicy złożą pozew zbiorowy (jak wiadomo powszechnie samemu to g**no można zrobić).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

z dnia na dzien zwolnili 3/4 firmy... wyplaty obiecali w polowie roku jak beda mieli kase, proces moze sie ciagnac nawet rok. pozew byl juz gotowy ale poki co jest "zawieszony". szef jest nieslowny, jest kretaczem, mydli oczy a jak dochodzi co do czego to nie ma odwagi w oczy powiedziec, zwolnil wszystkich przez telefon. firma to totalne dno.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na to to już nic nie poradzisz :( Jaka firma, takie warunki pracy (parafrazując Bula).
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...