Kolejny sukces gdańszczanki w MMA (2) Wczoraj podczas "V Wielkiej Gala Boksu, K-1, MMA" w Stępnicy nad Zalewem... AS Amatorska siatkoweczka Gdansk WTOREK 11.09 godz.19-20 KTO CHETNY? :) (1) Nie wiem czy cos z tego wyjdzie ale postanowilam zaryzykowac... Na moj... Kasiek :) jest ktos z gdyni do biegania? (3) witam czy jest jakas mila dziewczyna w gdynia ktora chciala by pobiegac nad... smazony
sztuki walki (10) wie ktos czy w Gdansku istnieja jakies kluby oferujace wyszkolenie za... Grzegorz!!! locales silownia w pogorzu (13) WItam, czy ktos moze orientuje sie w cenniku silowni locales ktora znajduje... aa gdzie trenowac ??? (3) Mam pytanko. gdzie w Gdansku mozna trenowac unihockeja albo koszykówke ??? bac AWF gda (3) Witam mam takie pytanie, czy na studiach niestacjonarnych można zapłacić... buli:) czy ktoś się orientuje w walkach MMA??? (10) Konkretnie mam takie pytanie: -czy ktoś się orientuje gdzie i kiedy mogę... okruszek_ szukamy druzyny do sparingu (9) szukamy druzyny do sparingu Szukamy druzyny chetnej do zagrania sparingow... Marcin Squash (1) Hej, szukam fajnych miejsc, gdzie można pograć w squasha, a nie trzeba nie... merlot Help ! Koleżankę do wspólnego ZRZUCANIA "balastu" :D (2) Czy wśród was znajdzie się "kluska" która podobnie jak ja nie może... Kati Chetnych na siatkówke (8) Witam Poszukujemy chętnych osób do grania w siatkówkę. Najlepiej osoby które... siatkarze-jasien Pogram w tenisa (2) Witam, Chętnie pogram w tenisa, gram 20lat, ale z przerwami, poziom... Mariusz siatka amatorska (1) szukam chetnych dziewczyn do gry w siatke.. pisac:)25413158 iii szukam koleżanki do wspólnego odchudzania się (8) szukam koleżanki do wspólnego odchudzania się Hej. Mam 27 lat, BMI - 27,4.... Marta Studium Teresa (1) Czy ktos slyszal o tym ?Znajduje sie w dawnej podstawowce 67Gdansk na Zabim... ania ZUMBA GDZIE? (7) chcę sie wybrac na zumbe, najlepiej gdzieś w gdańsku głównym. Możecie polecić... evolution Szukamy zawodników do amatorskiej ligi PL3 (2) Szukamy nowych zawodników do ligi PL3. Grywamy na orliku w poniedziałki na... Piotr Zawodników do zespołu - Piłka Nożna pilnie potrzebni do Ligi! (2) Zawodników do zespołu - Piłka Nożna pilnie potrzebni do Ligi! Pilnie... MOSiR Aerobik i siłownia Siedlce (4) Witam :-) Czy wie ktoś, czy na Siedlcach w jakieś szkole prowadzony jest... anioleczek