sztuki walki

wie ktos czy w Gdansku istnieja jakies kluby oferujace wyszkolenie za niewielki koszt zawodnika w dziedzinie boksu lub thaiboxingu??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sztuki walki

Być może będę wiedziała. Zapytam i odpowiem.
Pozdrawiam - M.

Moi znajomi proponują byś zasięgnął informacji w : Okregowy Związek Bokserski, który ma swoją siedzibę we Wrzeszczu na al.Zwycięstwa - nr tel. znajdziesz w Książce Telef. - to boks, a o thaiboxing zapytaj :
shidokanpl@shidokan.pl lub Pomorskie Stowarzyszenie Sztuk Walki OLIMP ul.Burzyńskiego 10 tel. 76-282-76, a może też na A.W.F ???

Pozdrawiam - M.

Boks w Gdansku sie skonczyl. Shidokan to karate a nie Thaibox. Thaibox prowadzi w Gdyni Grzegorz Jakubowski, w tej chwili chyba jako jedyny w 3miescie (choc glowy bym nie dal).

jest thaibox na slowackiego w Gdansku. jak chcesz wiecej info to napisz do mnie na meila.

xUwQvw kjkspfsksqar

GKS Champion na Żabiance.

Niska cena idzie w parze niestety ze słabą jakością...
Dla mnie klub który ma niską cenę liczy na ilość a często tez za niską ceną kryje sie brak uprawnien. W tanich klubach na pewno nie masz co liczyc na wyjazd na zawody.

polecam corpus albo championa.

Czy Was poje*ało? Nie widzicie, że to zostało napisane w 2003 roku??!! Ku*wa co za młoty....

JAKIE TO MA ZNACZENIE?
myslisz ze dzisiaj nikt nie szuka takich klubow?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (93 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

Karnet do oddania (10 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...