Sprzedaż ubrań do "ciuchlandu".

Czy orientujecie się może, Drogie Panie, czy istnieje możliwość sprzedania większej ilości ubrań do "ciuchlandu"? Zrobiłam ostatnio porządki w szafie, w rezultacie spakowałam trzy worki ciuszków, może mogłabym jeszcze na nich zarobić parę groszy. ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedaż ubrań do "ciuchlandu".

Też się na tym zastanawiałam. mam sporo rzeczy w workach i torbach, które zajmują mi tylko miejsce w domu :/ może jakiś komis?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedaż ubrań do

Oddajcie potrzebujacym.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Sprzedaż ubrań do "ciuchlandu".

Też uważam,że może warto oddać tym,którzy są w potrzebie...Tym bardziej,że zima idzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

... więc letnie ubrania na wiele nie przydadzą się. Wracając do wątku - rozumiem, że nikt nie orientuje się?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wujek Google pomoże :) poszukaj komisów odzieżowych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

podejdz popytaj ;) ja tak sobie załatwiłam i wystawiam ciuchy przez panią która prowadzi swój szmaciak ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

na allegro jest dział z ciuchami używanymi - mega paka, możesz złożyć je w paczke np zestaw 10sztuk zrobić zdjęcia i wystawić do licytacji, zawsze coś zarobisz:) bo zawsze sie znajdzie ktoś kto kupi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Tabletki powiększające piersi (16 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (9 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Stres powoli mnie wykańcza... (5 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...