Marta Waszczyk - ocena (1) Profesjonalne podejście do każdego ucznia, grupy kameralne i dobrze dobrane,... Marta Waszczyk Jadwiga - ocena (1) Ogólnie jestem zadowolona , że mogę niedaleko domu uczęszczać na hiszpański. Jadwiga Gosia i Maja - ocena (1) uczymy się z córką od kilku lat. La Mancha to znacznie więcej niż szkoła... Gosia i Maja
Danuta Brygidyn - ocena (1) Szkoła duper profesjonalna. Prowadzący starają się dostodować szkolenia do... Danuta Brygidyn Michał - ocena (1) byłem w kilku szkołach językowych, ale tutaj dostałem najlepszą obsługę i... Michał Katarzyna - ocena (1) Udział w zeszłorocznej grze teatralnej Człowiek z La Manchy był dla mnie... Katarzyna J - ocena (1) Najlepsza szkoła językowa w Polsce! J J - ocena (1) Najlepsza szkoła językowa w Polsce! J Asia - ocena (1) Wspaniała szkoła! Można się wiele nauczyć w przemiłej atmosferze, z... Asia Magda - ocena (1) Rozpoczęłam naukę języka hiszpańskiego od podstaw i jest super. Zajęcia... Magda Michalina - ocena (1) Cudownie!!!! Dziecko na początku sceptyczne wróciło zachwycone. Panie... Michalina Beata Lipska - ocena (1) Zajęcia są przygotowywane fachowo i merytorycznie na 100%. Otrzymuję dużo... Beata Lipska x - ocena (1) Świetna szkoła, polecam x Kacper - ocena (1) Super przygotowanie do egzaminu CAE Kacper Tymoteusz - ocena (1) Świetne przygotowanie do egzaminu, kurs pozwolił mi przełamać barierę... Tymoteusz Paweł Kledzik - ocena (1) Kompleksowa pomoc w przygotowaniu do certyfikatu CAE. Prowadzący posiada... Paweł Kledzik Ewa Piotrowska - ocena (1) Cudowna,przyjazna szkoła dla dzieci i dorosłych,lektorzy... Ewa Piotrowska Natalią S. - ocena (1) Dwa lata temu rozpoczęliśmy naszą przygodę z językiem hiszpańskim w szkółce... Natalią S. Dorota - ocena (1) Córki w wieku 4 lat zaczęły swoją przygodę z językiem hiszpańskim w szkole... Dorota Diana - ocena (1) Świetni nauczyciele i atmosfera, aż chce się uczyć Diana