Polecam (1) Rzetelna i porządna szkoła. Wszystkie zajecia według planu, zadnych ukrytych... Ewela C. Super szkoła zaoczna (1) Super atmosfera aż nie można się doczekać na kolejne zjazdy które odbywają... Marek Polecam! (1) Świetni nauczyciele! Wysoki poziom kadry nauczycielskiej, szkoła udostępnia... Julia Branicka
Dobra szkoła (2) To szkoła, w której uczyła się moja córka, studiująca obecnie na renomowanej... doublemama Nowa szkoła (1) Zapraszam do skorzystania z oferty tej szkoły bo jest wyjątkowa. Powstała... Trener72 Szkoła beznadziejna (3) Budynek szkoły jest w opłakanym stanie,dopiero teraz podjęto pracę... Były uczeń KKZ Osoby niepełnosprawnej (1) Polecam szkołę dla osob niepełnosprawnych ,miła atmosfera :) UCZEN No śmiesznie, (1) Polecam szkołę. Nauczanie biologii w sali na drugim piętrze to żart, jednak... a-nie-powiem Zadowlolony słuchacz szkoły Policealnej (1) Witam Jestem Słuchaczem szkoły Policealnej w tej szkole i osobiście polecam... Zadowolony przewlekły słuchacz t SZKOŁA! (1) Uważam że ta szkoła jest kijowa, pani sokół to stara kurka z zezem. Pani... Jd fototechnik dla osob niepenosprawych (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu .Polecam go wszystkim osoba niepełnosprawnym Czarny opinia szkoła (1) Polecam szkole .Bardzo fachowi nauczyciele w szkole dziennej. Polecam... Michał dobre gimnazjum-dobre liceum (4) W końcu dobre i nowoczesne liceum w okolicy. Dobry dojazd, kadra i podejście... anusiak osoby niepenosprawne kkz (1) Korzystamy z bardzo dobrego sprzętu i najnowszego pakietu Adobe. Nauczyciele... Chyży Szkoła (1) Szkoła uważam bardzo dobra dostosowana do osób niepełnosprawnych bez problemu... Uczeń NIE WYBIERAJCIE BIOL CHEMU (1) Poleciłbym tą szkołę jedynie pod kątem klasy prawniczej,ale nigdy w życiu dla... Porażka Porządna szkoła, wysoki poziom nauczania (1) "Dziewiątkę" skończyłem w roku 2014. Przyszedłem do tej szkoły, ponieważ... Absolwent 2014 Po miesiącu miałem dość (1) System nauczania - beznadzieja!! Jeśli jesteś trochę gorzej uczącym się... Wiktor Policealna zaoczna - technik informatyk (2) Pierwszy semestr i zrezygnowałem. Mało przedmiotów kierunkowych, co bardzo... Bolek Polecam (1) Polecam najlepsze technikum 2017! Anonim