Marzena - opinia (1) Bardzo dobra Szkola, moja córka jest zadowolona. Przykro, że ludzie piszą... Marzena Rodzic - opinia (1) Szkola przyjazna uczniom. Młodzi ludzie są tam traktowani poważnie. Rodzic Anna - opinia (1) Szkoła ma indywidualne podejście do każdego dziecka, pozwala rozwijać jego... Anna
Katarzyna - opinia (1) Jestem rodzicem absolwenta tej szkoły klasy mat-geo. Chciałabym serdecznie... Katarzyna mama absolwenta - opinia (1) W tym roku moje dziecko zakończyło edukację w IX LO. Generalnie jest bardzo... mama absolwenta Rodzic - opinia (1) Z perspektywy czasu, bo moja córka wreszcie skończyła tę szkołę. Nie... Rodzic rodzic - opinia (1) Jestem rodzicem tegorocznej absolwentki. Wprawdzie przez ostatnie trzy lata,... rodzic anonimowy - opinia (1) Pani A.Styła od angielskiego to największy anioł, jak się na nią trafi to na... anonimowy Anna Marciszewicz - opinia (2) Jestem absolwentką. Mam wiele bardzo miłych wspomnień. Cieszę się, że... Anna Marciszewicz Absolwent - opinia (1) Jako absolwent VILO mogę powiedzieć tylko jedno -nie popełniajcie mojego... Absolwent Lu - opinia (1) Super kadra, zajęcia dodatkowe dają mnóstwo pozytywnych doświadczeń, dobry... Lu Izabela - opinia (1) Serdecznie polecam, nauczanie na wysokim poziomie. Izabela Weronika - opinia (1) Super liceum! Ciekawe zajęcia o tematyce militarnej, szkolenia strzeleckie,... Weronika Aneta - opinia (1) Moja córka chodzi do tej szkoły i jestem bardzo zadowolona. Rozwija swoje... Aneta MadMax - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze szkoły. Uwielbiam wf z panem Patrykiem i Pani od... MadMax Agnieszka - opinia (1) Szkoła jedyna w swoim rodzaju! Kadra pedagogiczna wykwalifikowana i z wielkim... Agnieszka Ania - opinia (1) Jak ktoś myśli pracować w "służbach" to nie ma lepszej szkoły.... Ania Mariola BS - opinia (1) Szkoła znakomita, prowadzą ja ludzie z pasją. Mariola BS Szkoła robi wszystko aby pomóc każdemu uczniowi bogaty program zajęć dodatkowych miła atmosfera i życzliwość wysoki poziom (1) Szkoła robi wszystko aby pomóc każdemu uczniowi bogaty program zajęć... Szkoła robi wszystko aby pomóc k Absolwentka - opinia (4) Nie od dziś wiadomo, iż oceny nie odzwierciedlają wiedzy uczniów. Jednakże... Absolwentka