Tani basen -Gdańsk

Witam , czy orientuje się gdzie jest jakiś w miarę tani basen na terenie Gdańska ?

W większości basenów za 45 min pływania chcą nawet 25 zł .
Chodzi mi głównie o karnety o nieograniczonej liczbie wejść za przystępną cenę . Pozdrawiam .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tani basen -Gdańsk

załatw sobie kartę multisportu, za 150 zl miesięcznie masz basen, siłownię, saunę, naukę tańca, sztuki walki, ściankę wspinaczkową i wiele innych

Witaj , dziękuję za pomoc, mam pytanie , czy dzięki karcie można korzystać z niektórych obiektów tylko przy okazaniu karty , bez ponoszenia dodatkowych kosztów ?

wszystkie obiekty masz opisane na ich stronie. ja nic nie dopłacam za basen i siłownię.

chodzę do aquaparku, tam możesz 1,5 h pływać i na siłownię do gymnasionu. za darmo też masz basen, siłownię i saunę w hotelu posejdon. sporo tego jest.

Wszystko ładnie , pięknie , a wiesz może jak kupić taką kartę ? Z tego co wiem jest ona dla pracowników firm. Pozdrawiam :)

musisz poprosić kogoś kogo znasz, aby dopisał Cię do listy u swojego pracodawcy.

jest też opcja dla osób indywidualnych w podobnym systemie, który nazywa się "ok system"

ok. system trochę drogi. A masz może jakieś znajomości ? Jestem w stanie wydać miesięcznie do 200 zł.

Inne tematy z forum

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (93 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

Kompanka do ćwiczeń (4 odpowiedzi)

Cześć, może jest tu jakaś dziewczyna, która chciałaby się zapisać na jakaś wspólna aktywność? :)...

Dobre odżywki? Jakiej firmy? (49 odpowiedzi)

Witam. Chciałam kupić na prezent mężowi ale kompletnie się na tym nie znam. Mówił coś o...