Tapicer Nagel

Witam! Czy ktoś korzystał z usług tego Pana? Godny polecenia?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy to ten Pan z Na Dambnika? kiedyś chciałam zrobić otomanę ale zaśpiewał taką kwotę, że zrezygnowałam. Fajny tapicer jest z Rumi zrobił mi otomanę i inne rzeczy. Solidny i niedrogi. Przyjechał, zabrał rzeczy a potem przywiózł. Chyba jest rozrywany bo się długo czeka ale warto :) http://www.forken.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja korzystałam. Usługa wykonana bardzo solidnie. Jestem zadowolona i z czystym sumieniem mogę polecić. Co do ceny nie wypowiadam się, bo nie mam porównania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ma wyższe ceny, aczkolwiek jeżeli komuś zależy na czasie a nie na kasie to pewnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak. usługa wykonana solidnie i starannie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Parę lat temu a korzystałam z usługi p, Nagla wymiany tkaniny na fotelach i kanapie, "London" Bardzo starannie wykonana praca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znakomity tapicer. Pan Rafał zmienił nam obicie narożnika, ze starej ekoskóry na tkanine. Kropka w kropkę zachował wszystkie szczegóły i szwy, tak jak w oryginale. Jesteśmy całą rodziną zachwyceni jakością i dbałością o szczegóły. Ogromny wybór tkanin. Bardzo polecamy!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja nie polecam, cwaniak
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

sam jesteś cwaniak, robiłem u niego obicia krzeseł, w czym miałby niby cwaniakować ? Zrobione porządnie i za uczciwe pieniądze.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Prezes nie popuść zaraz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Spoko waflu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Do licznych włascicieli psów (32 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Sołtys Bojana odwołanie (53 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...