Spokojniej po sezonie... (1) Po sezonie znacznie spokojniej. Tlumy turystow bijacych sie o stolik jak... Pawel jakość jedzenia pozostawia wieledo życzenia (1) Nie polecam: - zypa rybna niedobra - śmietana, bez smaku nie wspomną o... Dorota Restauracja dla palaczy ? (4) Czyżby szefostwo orłowskiej tawerny nie pomyślało o tym, że w chłodne dni... Orłowianka
Nie na deser !! (1) Tawerna Orłowska wydała nam się idealna na krótki wypoczynek podczas... mini mimi Polecamy (1) Pozdrawiamy Pana Macieja, ktory jest prawdziwym magikiem. Wyczarowal z nikąd... HTJMD Słabizna! (2) Odwiedziliśmy Tawernę na początku września. Zamówiliśmy flaczki z kalmarów i... Turysta Jak zawsze chce się tam wracać .... oj bardzo (2) Przy każdej mojej wizycie w 3 City uwielbiam wracać do Tawerny. Jest to moje... Marcin Coś się popsuło... Już tam nie wrócę. (1) Jeszcze parę lat temu z wielką chęcią wracałam do Tawerny Orłowskiej na... Aleksandra tragedia (1) W tak drogiej restauracji obsługa z baru mlecznego. Obsługiwała nas Karolina.... ania Miłe zaskoczenie (1) Byliśmy miło zaskoczeni wizytą w Tawernie mimo tego iż wielu ludzi twierdzi... Góral Porażka (1) Nie polecam szczegolnie w weekend. Na dania czekaliśmy 45 min. Zamowione... Mas KOMUNIA (1) BARDZO FAJNE MIEJSCE Z PRZYJAZNA ATMOSFERA I OBSŁUGĄ. PRZEMIŁY I POMOCNY... M.M-O urodziny (1) Zadzwoniłem aby zarezerwować stolik dla 2 osób na urodziny, zaproponowali mi... kuba Beata - opinia (1) W ostatnią sobotę byłam z przyjaciółką w Tawernie Orłowskiej na kolacji.... Beata Miłe chwile (1) Wczoraj tj. 09.02.2015 r. miałam okazję odwiedzić Państwa lokal Tawerna... E Brawo za obsługę! (1) Jestem zachwycona obsługą kelnerska, pełen profesjonalizm! Pan Rafał (ten z... zadowolona ja Rewelacyjna obsługa (1) Dziękuję za piątkową obsługę. Koło godz. 20 byłam w Tawernie razem z... Justyna Bartnik Polecam (1) Łosoś i makrela bardzo dobre, obsługa miła i potrafi doradzić, a to wszystko... Kasia Kiedyś było super, teraz jest średnio (1) Jakieś 2 lata temu byłam tu na rybie z pieca (pyszna makrela), wszystko... Marzena Polecam (1) Wspaniały świąteczny klimat, smaczne ładnie podane jedzenie, rodzinna... Janusz z Olsztyna