Bardzo profesjonalne biuro (1) Bardzo gorąco polecam biuro Tyszkiewicz l, a zwłaszcza panią Madzię Sawluk -... Magdalena Galant-Kowalska Martyna - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Grzegorzem Banaszakiem, świetny specjalista,... Martyna Dziękuję! (1) Serdecznie polecam współpracę z biurem, zwłaszcza z Panem Maciejem... Anna
Jasiewicz Łukasz - opinia (1) Dzień dobry, Szukaliśmy mieszkania w okolicach Sopotu, znaleźliśmy je a wraz... Jasiewicz Łukasz pośrednictwo kredytowe (1) Poleeecam wszystkim współprace z Panią Aleksandrą Witka - zdecydowanie jest... Agata Polecam Biuro Tyszkiewicz (1) To był mój pierwszy zakup mieszkania, pierwszy kontakt z biurem... Jagoda szczerze polecam (1) Polecam współprace z Panią Agatą Szopa z biura w Gdańsku. Za pośrednictwem... Bartłomiej B. Świetna obsługa (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy jaką oferuję firma Tyszkiewicz... Emilia polecam (1) Polecam, ze względu na uśmiech połączony z profesjonalizmem. Pani Joanna z... Joanna Profesjonalizm i szybkość działania (1) Bardzo szybka i konkretna pomoc przy wynajęciu mieszkania. Profesjonalne... Janusz Świetna robota, szybka sprzedaż (1) Jestem bardzo zadowolona ze wsparcia i obsługi Klienta jakie otrzymałam ze... Anna Kwiat. Super biuro (1) Miła, kontaktowa obsługa. Profesjonaliści w swoim fachu, bardzo pomocni. Nowasarsa nie ma dla nich rzeczy niemożliwych (1) mieszkanie w stanie do remontu; próbowałam sama sprzedać przez długi okres... Martyna D. Pani Iwona i pani Aleksandra (1) Polecam zarówno panią Iwonę Kakowską - pośredniczkę, jak i panią Aleksandrę... Magdalena sprzedaż mieszkania (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Iwoną Kakowską, specjalistą... Magda Zdecydowanie Polecam !!! (1) Po nieudanej współpracy z 2 poprzednimi biurami nieruchomości postanowiłem... Rafi Mateusz - opinia (1) Polecam usługi pani Iwony Kakowskiej. Zależało nam na szybkiej sprzedaży... Mateusz Polecam (1) Pani Iwona Kakowska - właściwy człowiek na właściwym miejscu. Bardzo... Beata Polecam !! (1) Korzystałam z biura w Kościerzynie, naszą opiekunką była Pani Magda - bardzo... Paulina Serdecznie polecam (1) Wraz z małżonka postanowiliśmy sprzedać mieszkanie, dzięki Pani Iwonie... Sylwester