Polecam (1) Pani z Tyszkiewicza w ciągu 2 tygodni sprzedała naszą nieruchomość, gdzie... Krystyna Kredyt hiporeczny (1) Przed podjęciem decyzji kredytowej spotkałem się z kilkoma doradcami i... Radek Polecam Panią Natalię - Agentka biura Tyszkiewicz (1) Zdecydowanie Polecam. Szymon
Tyszkiewicz - polecam (1) Pomoc Pani Natalii przy sprzedaży mieszkania jest trudna do przecenienia.... Magda i Marek Świetna współpraca i bardzo szybka transakcja (1) wspolprace z biurem tyszkiewicz nieruchomosci oceniam na piatke. szczegolnie... tomasz Dziekuje! (1) Chcialabym podziekowac p.Natalii P. za znalezienie nam fajnego mieszkania,... Kupujaca A. wiecej danych sie nie da , po za tym spoko ,macie moją ocenę bo zasługujecie :) (1) najbardziej podoba mi się opcja informowania w porównaniu do innych szacun :) sandra Tyszkiewicz-Nieruchoości (1) Polecam usługi biura nieruchomości Tyszkiewicz.Pomoc agenta od pierwszego... Bart Dziękuje (1) Jeżeli szukacie profesjonalnego, cierpliwego i dobrze zorganizowanego... Zadowolony Klient Miła współpraca z Panią Katarzyną Z. (1) Polecam wszystkim zainteresowanym biuro nieruchomości Tyszkiewicz.... Marcin Zakup mieszkania (1) Bardzo polecam współpracę z biurem nieruchomości Tyszkiewicz. Kupnem... Ewa Polecam szczególnie Pana Banasia (1) Pomimo mojego zwątpienia w skompletowanie kolejnej góry zaświadczeń -... Bartek Ż. Gdynia Daniel Banaś- starszy specjalista Linia Hipoteczna i Biznesowa (1) Razem z Mężem korzystaliśmy z pomocy Pana Daniela przy załatwianiu kredytu... Joanna Olszak Warty polecenia i zaufania! (1) Naprawdę warto postawić na to biuro nieruchomości i powierzyć im... Aleksander R. Martyna :-) (1) Pełen profesjonalizm, ogromna skuteczność i przebojowość, sprzedaż pod presją... Monika S. Wspaniała wspołpraca (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy Pana Daniela Banaś z Tyszkiewicz... Edyta Zakup mieszkania (1) Serdecznie polecamy współprace z biurem nieruchomości Tyszkiewicz (Gdynia).... Agnieszka i Tomek żenada (2) jak dla mnie żenada, mnie obsługiwał p.maciej - gdy pojawił się problem,... XYZ Transakcja bez zarzutu (1) Szybka, sprawna obsługa, choć dyskutowaliśmy długo na temat ceny wyjściowej.... Janusz Dobre podejscie (1) choc dosc dlugo czekalam na kupca, to udalo sie spiac, choc transakcja prawie... K.Z.