UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Paweł - ocena (1) Współpraca z tymi ludźmi już od wielu lat. Najlepsi agenci, którzy mają... Paweł Justyna - ocena (1) Pani Joanna świetnie zajęła się odnowieniem mojego ubezpieczenia samochodu.... Justyna Krzysztof - ocena (1) Dziękuję za profesjonalną obsługę Pani Joannie Krzysztof
A.O. - ocena (1) Dziś ubezpieczyłam swój motocykl po raz kolejny u Pani Aliny. Jest przemiłą... A.O. Szymon - ocena (1) O mało co a zapomniałbym o ubezpieczeniu, jednak dzięki Pani Joannie udało... Szymon Marcin - ocena (1) Pani Karolina z Ubezpieczeń to doskonały fachowiec. Szybko i sprawnie dobrała... Marcin Krzysztof - ocena (1) Bardzo polecam firmę Ubezpieczalnia. Pani Joanna (Galeria Morena)... Krzysztof Joanna - ocena (1) Profesjonalna pomoc ze strony Pani Karoliny Joanna Beata - ocena (1) Profesjonalna pomoc ze strony Pani Karoliny Beata Jakub W. - ocena (1) Po raz kolejny przemiła obsługa Pani Aliny Kononenko i ekspresowo załatwione... Jakub W. Krzysiu - ocena (1) Jestem mega wdzięczny za profesjonalną i miłą obsługę. Bezproblemowo.... Krzysiu Viktor - ocena (1) Pani Karolina najlepsza!! Znalazla mi oferte o 300zł tańsza niż w internecie Viktor Alina Ludkiewicz - ocena (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalna pomoc w wyborze najkorzystniejszego... Alina Ludkiewicz Monika - ocena (1) Polecam Panią Asię, pełen profesjonalizm. Odpowiedziała na wszystkie moje... Monika Marcin - ocena (1) Pani Agnieszka N. jak zwykle stanęła na wysokości zadania. Oferta najlepsza... Marcin Małgorzata - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc z zawarciem polisy. Pomogła mi Pani Asia Małgorzata Sebastian - ocena (1) Serdecznie dziękujemy Pani Joannie za fachową i profesjonalną pomoc Sebastian Tomek - ocena (1) Polecam doradcę Panią Alinę Kononenko. Jest świetna w swojej branży Tomek Jerzy - ocena (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić współpracę z Panią Karoliną każdemu, kto... Jerzy Wojciech - ocena (1) Polecam Panią Karoline Grzeszczuk, super Wojciech