UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4

Bartek - ocena (1) Pełen profesjonalizm-Pani Agnieszka Nieliwocka rzetelnie wyjaśniła wszystkie... Bartek Bartek - ocena (1) Bezproblemowe zawarcie ubezpieczenia przez maila z Panią Karoliną Bartek Magdalena - ocena (1) Korzystam od wielu lat i polecam. Obsługa na najwyższym poziomie. Pani... Magdalena
Michał - ocena (1) Polecam Ubezpieczalnię i kontakt z Panią Agnieszką - przypomnienie o... Michał Renata - ocena (1) profesjonalna i miła obsługa Renata Michał - ocena (1) Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Wszystkie formalności załatwione zdalnie. Z... Michał Zofia - ocena (1) Pan Hubert jest bardzo pomocny i uprzejmy. Jestem jego stałą klienką od wielu... Zofia Agnieszka - ocena (1) Bardzo polecam Panią Agnieszkę Nieliwocką. Profesjonalna obsługa,... Agnieszka Magda - ocena (1) Od pierwszego kontaktu Pani Karolina była bardzo pomocna i cierpliwie... Magda Marian - ocena (1) To już nie pierwsze ubezpieczenie zawarte z Panią Agnieszką Nieliwocką.... Marian Piotr - ocena (1) Miałem przyjemność korzystać z usług ubezpieczeniowych, które oferowała pani... Piotr Kasia - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc Pani Joannie. Bezproblemowo zawarłam nową polisę Kasia Agnieszka - ocena (1) jak zawsze profesjonalnie, ekspresowo, z zaangażowaniem- polecam! Agnieszka Waldemar K - ocena (1) Szybko i rzetelnie uzyskałem propozycje ubezpieczenia mojego mieszkania i... Waldemar K Iwona - ocena (1) Polecam serdecznie :) Korzystam już drugi rok z pomocy p. Agnieszki w... Iwona Tomasz - ocena (1) Ubezpieczenie OC i AC zawarłem szybko i bezproblemowo. Wszystko zostało... Tomasz Tomasz - ocena (1) Kontynuacja ubezpieczenia przebiegła szybko i bardzo sprawnie, on line, bez... Tomasz M. Węglicka - ocena (1) Od lat korzystam z tej ubezpieczalni i moje sprawy prowadzi p. Agnieszka... M. Węglicka Piotr - ocena (1) Profesjonalna i kompleksowa obsługa. Piotr Krzysztof Pałubicki - ocena (1) Polecam Panią Agnieszkę Nieliwocką - kompetentna osoba, zawsze znajdzie... Krzysztof Pałubicki