UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4

Artur - ocena (1) Jak zawsze- rewelacja. Świetna obsługa i najlepsze oferty ! Artur Krzysztof - ocena (1) Jak zawsze na najwyższym poziomie.Profesjonalne podejście Pana Huberta Krzysztof Anonim - ocena (1) Polecam Panią Żanetę szybka i profesjonalna Anonim
Wioletta N - ocena (1) Polecam serdecznie. Pan Hubert ekspert w dziedzinie ubezpieczeń. Wioletta N Arleta - ocena (1) Jak zawsze niezwykle profesjonalnie ;) polecam jak najbardziej, cała nasza... Arleta Marcin S. - ocena (1) Szyba i profesjonalna pomoc w zawarciu polisy. Polecam! Marcin S. Joanna - ocena (1) jestem bardzo zadowolona z obsługi - dostałam wszystkie szczegółowe... Joanna Krzysztof - ocena (1) Ubezpieczenie obsługiwała Pani Żaneta. Pełne zaangażowanie i profesjonalizm.... Krzysztof Agnieszka - ocena (1) Ubezpieczalnia zawsze ratuje sytuację :) zarówno jeśli chodzi o ubezpieczenie... Agnieszka Tomasz - ocena (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam Panią Agnieszkę. Tomasz Agata - ocena (1) Potrzebowałam polisy turystycznej, wyjazd tuż tuż. Pan Hubert błyskawicznie... Agata Paweł - ocena (1) Ubezpieczenie mieszkania. Bardzo sprawnie. Agent Hubert Siemianowski. Bardzo... Paweł Tomek - ocena (1) Bardzo dobra obsługa, profesjonalna. Sprawa załatwiona szybko i w dobrej... Tomek Katarzyna - ocena (1) Świetny kontakt i dokładna analiza potrzeb. Dziękuję Katarzyna Anita - ocena (1) Zawsze dostępni, zawsze pomocni, najlepiej doradzą Anita Łukasz - ocena (1) Polecam Panią Agnieszkę Nieliwocką. Super obsługa. Łukasz Michał - ocena (1) Polecam Ubezpieczalnię a zwłaszcza Panią Agnieszkę. Miła i fachową pomoc. Michał Beata P - ocena (1) Polecam Pana Huberta. Profesjonalista w kazdym calu :) Beata P Ewelina - ocena (1) Polecam z całego serca. Pan Hubert to profesjonalizm i cierpliwość do... Ewelina Katarzyna Wiśniewska - ocena (1) Jak zawsze mogę wystawić tylko najlepszą opinię. Mam nadzieję, że pozostanę z... Katarzyna Wiśniewska