Ukryta gra

Temat dostępny też na forum: Ukryta gra
Opinie do filmu: Ukryta gra.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ukryta gra

świetny film w iście hollywoodzkim stylu. zdecydowanie polecam  Bill Pullman i Robert Więckiewicz rewelacja !!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

ukryta gra

Film Ukryta Gra można polecić każdemu, bo to świetne kino na wysokim poziomie. Wspaniała gra aktorska. Cały film ma niesamowitą energię i dynamikę, nie ma niepotrzebnych scen czy ujęć. Genialny Bill Pullman i Robert Więckiewicz.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

doskonała gra aktorska !!! film rewelacja, naprawdę godny polecenia.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

ukryta gra

super film polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Okazuje się że można nakręcić dobry film w Polsce. Świetna gra aktorska. Pokazanie Pałacu Kultury w takim świetle strzał w dziesiątkę.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

ukryta gra

fajny film i polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czeba zobaczyć

No czeba po prostu, no.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Piotruś

Jakie piękne filmy powstały dzięki wizjom Piotrunia.Smutny jest ten świat
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

tego już nie bylo?

oglądałem taki film zdaje się na netflixie? Tylko tam partia odbywała się w hotelu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Godny polecenia jako jesienna rozrywka. Profesjonalne, sensacyjne kino. PRL i historia konfliktu kubańskiego pokazana jednostronnie po amerykańsku / oczywiście ani słowa o wymierzonych wtedy w ZSRR rakietach USA w Turcji /.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Gdyby nie rakiety USA wymierzone w ZSRR, wciąż żyłbyś za żelazną kurtyną...

zbuk

Dobry film

Film na prawdę dobrze się ogląda. Mroczny czas konfliktu ukazany w filmie buduje napięcie. Warty obejrzenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super

Film bez dwóch zdań dobry, obowiązkowy do obejrzenia. Świetna produkcja i super że Polska miała w niej tak duży udział :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Film nie zachwycił, spodziewałam się akcji z dreszczykiem.dobry ale bez rewelacji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

to można powiedzieć że odwrotnie jak u mnie. Ja szłam po prostu do kina, ale wyszłam z naprawdę sporym zaskoczeniem ( w sensie pozytywnym)

godny uwagi

Dawno nie widziałem filmu polskiego tak dobrze zrobionego, z fajną trzymającą w napięciu akcją, warto się przejść do kina i nie będą to wyrzucone pieniądze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super

zrobili dobrą robotę, film od samego początku jest dobrze poprowadzony, świetna gra aktorska, dobra muzyka, sztos ogólnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Miła niespodzianka

Film świetny.

Miła niespodzianka

Polecam, dobry film, na początku nudnawo, ale potem świetnie się rozkręca.

ok

każdy ma swoje gusta, moje co prawda są trochę inne ale mimo wszystko film mnie nawet zaciekawił. A to nie wcale nie jest takie łatwe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moze ja jakis dziwny jestem

Same dobre opinie, wiec zrobie wyjatek i cos napisze: 1. Jak ktos gra w szachy widzi duzo niescislosci: na tym poziomie NIGDY nie gra sie tak szybko, stronę zegara wybieraja czarne i jest to z reguly strona po prawej rece wybierajacego, walkower za niewystawienie zawodnika to bzdura gra pretendent i mistrz a nie zastepca, zas odstapienie od partii to walkower i strata punktu a nie jak w filmie spoiler! - pol punktu. 2. Watki sa naiwne, niewielka liczba aktorow wymusza proste rozwiazania spoiler - wymyslenie kto jest sowieckim kretem jest banalne. 3. Scenariusz jest banalny, film nie trzyma w napieciu, rozwija sie jak grecka tragedia -wiesz co zdazy sie za 20 minut. Banal goni banal.
Zatrwaza mnie jednak nie sam film ale jego recenzje. 7.8?!?!. Mozliwosci sa dwie: albo ja zdziwaczalem albo spoleczenstwo spauperyzowalo sie intelektualnie i pasuje mu wszystko co jest tylko troche powyzej dna. Moja ocena 3.5/10. Pozdrawiam, Szkuner.

jak najbardziej ok!

Czytam opinie i nie ze wszystkimi się zgadzam. Dla mnie jest to przebój, bawiłam się dobrze, nie nudziłam i nie zerkałam nerwowo na zegarek

Agawa

Bardzo mi sie podobal film , juz po trailerze wiedzialam, ze bedzie to cos fajnego, ale musze przyznac, ze ta produkcja przeszla moje najsmielsze oczekiwania!

warto!

Jak najbardziej warto obejrzec, ten film to nie jakas rozdmuchana szmira, dobra polska produkcja,brawo!

git

Spoko film do obejrzenia ;) wieckiewicz wymiata tam moim zdaniem. bardzo podobalo mi sie tez przedstawienie palacu kultury, z calkiem innej perspektywy

mega

Ogladajac film , da sie zauwazyc ten naklad pracy, ktory zostal wlozony w jego stworzenie, lubie takie kino, ambitne

marcjanna

Byłam z rodzicami na tym filmie i chyba pierwszy raz się zdarzyło że wszystkim nam się coś tak podobało

w porządku, może się on podobać

Lubię tego typu filmy, bo thrillery to jednak coś się dzieje i człowiek siedzi od samego początku do końca z niecierpliwością co się dalej wydazry

Inne tematy z forum

Wartość sentymentalna (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wartość sentymentalna . Przeczytaj o filmie.

Greenland 2 (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Greenland 2 . Przeczytaj o filmie.

Lesbijska księżniczka z kosmosu (14 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Lesbijska księżniczka z kosmosu . Przeczytaj o filmie.