Uniwersytet Gdański

Szkoły wyższe

Gdańsk, Jana Bażyńskiego 8

jeśli masz wybór-nie wybieraj UG!!!!!!!!!! (1) Zgodze sie ze wszystkimi opiniami tu wygłoszonymi, jestem na ostatnim odcinku... mika Rekrutacja (3) Chciałam się zapytać, czy trudno jest się dostać na pedagogikę wczesnoszkolną... pytajnik Panu rektorowi Lammkowki podziękujemy (3) Nie dla Wydziału Nauk Społecznych ! Studiuję Dziennikarstwo MSU zaocznie.... STUDENT msu
Wszystko, zależy od kierunku (2) Skończyłem licencjat na UG, studiując dziennie. Opinie: - Kadra - różni... EduUG skandal i brak profesjonalizmu (4) w październiku podjęłam studia dyplomowe na wydziale zarządzania. Niestety-... Cari UG magisterskie (1) Chciał bym prosić o opinię kogoś, kto ukończył licencjata z Gospodarki... ona123 PORAŻKA (8) Zacznę może od plusów (jest ich niestety mało) wykładowcy niektórzy są... al rekrutacja (1) Zastanawiam się na wyborem kierunku i zdecydowana jestem wybierać pomiędzy... jagoooda rekrutacja rosjoznawstwo (1) Witam. Mam pytanie odnośnie rosjoznawstwa na ug. Czy trudno sie dostać?... igotur Studia Magisterskie UJ (1) Wszystkich studentów, którzy chcą kontynuować naukę na studiach magisterskich... TransAtlantic Plenikowska_-lusarz statystyka (2) witam- niedluga zbliżają się zaliczenia- jednym z najstraszniejszych... Ania nie polecam (1) P O R A Ż K A Jeśli macie wybór i zastanawiacie co wybrać dobrą niepaństwową... studentka UG MSU dziennikarstwa Polecam (1) Uczelnia z rozmachem - nigdzie więcej nie nauczysz się biologii, chemii, czy... Piotr Pokój do wynajęcia dla 2studentek (1) Wynajmę pokój przy ul. Rogalińskiej o pow.14m2 dwóm studentkom. W pokoju: dwa... Kasia Zamienię DS nr 3 na DS nr 5 (2) OGŁOSZENIE! Zamienię miejsce w DS nr 3 na miejsce w DS nr 5 ! Chętnych... pavendorf mieszkanie do wynjecia (1) Mam mieszkanie do wynajęcia- 3 pokoje na Oruni Górnej. Mieszkanie w pełni... h2so4@op.pl AM czy UG (2) Hej ;) zastanawiam sie nad tymi dwoma uczelniami nad magisterką... kwiatek piomio - opinia (1) Bardzo słaba uczelnia! Wykłady się nie odbywają, formy zaliczenia zmieniają... piomio konkurs Ingreso (1) Studenckie Koło Rachunkowości i Finansów Analitix w Poznaniu ma zaszczyt... analitix Nie jest tak źle (1) Z pewnością na każdej polskiej uczelni znajdzie się kilkoro wykładowców,... Safin