Dom-bud Maciej Jakubczyk (49) Firma ma stoisko w leclerku. ostrzegam przed zleceniem im wymiany drzwi czy... Atka ile kosztuje budowa domu? (140) Ile trzeba przeznaczyć kasy - na działkę i budowę (materiały, ekipa)? Proszę... EQ nie polecam (3) Nie polecam.Maciej Jakubczyk(DOM-BUD) tylko dobrze gada nic więcej,...
Zadowolony (2) Witam wczoraj miałem montowane drzwi przez firmę dom bud jakubczyk Maciej... Igor Wymiana drzwi wewnętrznych (1) Dom bud Sopot Maciej Jakubczyk niesolidni wykonawca nie polecam wymiany drzwi... Mkucharski244 Architekt wnętrz - szukam (20) Poszukuję architekta wnętrz. Interesuje nas pomoc przy wystroju pokoju... Magda Czyszczenie elewacji w Słupsku (2) Hej czy ma ktoś namiar na solidną firmę czyszcząca elewacje na terenie Słupska? pola-slupsk Na już działamy na 2 ekipy (1) Kompleksowe remonty mieszkań-wolne terminy na juz. Realizujemy kompleksowe... Maciek Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (77) Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to... Aga Przeprowadzki - możecie kogoś polecić? (88) Jak w temacie - szukam sprawdzonej firmy, która pomoże w przeprowadzce :)... AgusiaGda Fotowoltaika (61) Jestem zainteresowany montazem paneli fotowoltaicznych w Gdyni na domu... olek remonty-wykończenia (1) Remonty , wykończenia , drobne naprawy jak i awarie . Potrzebujesz pomocy w... Marcin To my jesteśmy na już zadzwoń zapytaj (1) Usługi remontowo budowlane - cyklinowanie - stolarstwo -wyburzanie -... Janusz ekipa +48 606 995 979 dom czy mieszkanie??? (429) zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy... gosia1234 Wejherowo transport przeprowadzka (21) Potrzebujemy transportu do przeprowadzki na sobotę 24 czerwca rano:... Malwina Wywóz mebli itp. (4) Witam, znacie tanią firmę, która wywiezie mi do utylizacji meble, lodówkę,... Klaudia Transport, przeprowadzki (45) https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowad... user_13769296585 Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (7) Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się... aga8211 Taras z desek kompozytowych - (72) Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy?... MM Pomoc prawna (1) Szukam kancelarii gotowej podjąć się sprawy z powództwa cywilnego o zwrot... Jacek