tynki wewnętrzne - poszukuję (4) ściany (Xm2 - nie mam czasu przeliczyć) i sufit (110m2). jeden poziom domu.... emi3city Zrobienie bruzdy w podłodze/w posadzce (4) Szukam osoby, która byłaby w stanie zrobić bruzdę w podłodze/wylece o... blurman Do Starogardzian (1) Witam, Wraz z mężem zaczynamy budowę domu. Bardzo proszę o podanie... Ula___
płyty jumbo, drogowe (1) jak ktoś ma w rozsądnej cenie to czekam na info emi3city@wp.pl emi3city czyszczenie tapicerek (7) hej hej! dziewczyny macie może namiary na solidną i niedrogą firmę, która... Martyna76 budowa domku (11) Witam. Chciałabym się dowiedzieć ile wynosi koszt i czas budowy małego domku... Marek Zlecę budowę domu SSO być może więcej (1) Witam! Zlecę budowę domu jednorodzinnego wg projektu Anulka:... Jakub Czapiewski szukam stolarza do przeróbki szafki w kuchni na zmywarkę. (1) Witam. Poszukuję stolarza, który podejmnie sie drobnego zlecenia.... Aga ekipa do elewacji - poszukuję (2) Poszukuję ekipy do dokończenia elewacji, szacunkowo do zrobienia jest: klej... emi3city Hydraulika do wymiany grzejników instalacja stalowa spawana (2) Witam, Szukam dobrego hydraulika który podjąłby się wymiany grzejników u... 1985sloneczko potrzebny fachowiec do ocieplenia domu jednorodzinnego (2) Witam, dom jednorodzinny, powierzchnia scian ok 300m2 (odjąc oczywiscie... monika Wymiana instalacji wod.-kan. (2) Witam, poszukuję sprawdzonej firmy z referencjami do wymiany instalacji... Krzysztof Blaty kuchenne (3) Szukam wykonawcy blatów do kuchni kamiennych. Może toś podeśle mi... K.B. Docieplenie poddasza (1) Witam, Planujemy docieplenie poddasza. Myślimy o dociepleniu pianką PUr lub... Aga555 Szukam brukarza (1) Szukam brukarza, który nie kosztuje b. dużo, a jednoczesnie potrafi ukladać... E. Czy ktoś korzystał z usług firmy kamieniarskiej GDAMAR z Gdańska? (1) Witam, zamierzam złożyć zamówienie w tej firmie dlatego bardzo interesują... karo Remont łazienki / poszukuje wykonawcy (2) Witam, poszukuję kogoś, kto wykona remont mojej łazienki. Do wykonania są... Magda Elektryk-polećcie kogos (7) Szukam niedrogiego elektryka z uprawnieniami do podłaczania kuchenek,pewnie... Melpomena Mały remont (8) Potrzebuje kogoś do małego remontu chodzi i połozenie paneli i wymalowanie... Kasia28 Kamieniarze (3) Witam, Co prawda forum dotyczy usług "dla domu", ale może możecie polecić... karo