Wawrzyniec

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
a ja będę miała ślub w św.Wawrzyńcu na Wielkim Kacku to moja parafia, a kościół mały i przytulny ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wawrzyniec

...ja tez będę brała tam ślub...dokładnie 20 wrzesnia 2008r....kościół tez bardzo mi się podoba, tym bardziej że i ładnie połozony i duży parking więc nie a problemu z samochodami ...pozdrawiam

ja też będę tam miała: 4.10.2008. macie jakiś pomysł na dekorację kościoła?

A kto będzie grał na waszym ślubie ja chyba będe miała zespól który gra w tym kościele na mszy, bo organisty na pewno nie chce z tego kościoła bo strasznie fałszuje i ogólnie nieciekawie gra ;/

ja mam ślub w Wawrzyńcu 07.06.08, jak ktoś jest chetny do strojenia koscioła to zapraszam :)

A ja mam 26.09.09 jak tkoś jest chętny do strojenia to zapraszam!!
marta2316 napisał(a):

Dziekuje:) nam striola kosciol ta pani co zawsze stroi na rozne uroczystosci... nie pamietam jej nazwiska - musialabys sie spytac ksiedza...

ja mam 4.10.2008 :-).

hej, byłam w Wawrzyńcu na slubie kolezanki i zachwyciłam sie oprawą
muzyczną. Grał organista który prowadzi w tym kościele chór, ale jako organista wystepuje w Wawrzyńcu gościnnie. Mam namiary tylko do skrzypaczki Agnes z którą grał. Jak będziecia zainteresowane , to mogę podać.
Polecam, oboje grają naprawdę cudnie!

...my mamy 20 września jak pisałam o 16.00...pytałam się o cen zespołu gitara, klawisze i coś tam jeszcze - na pewno 2 kobiety i koleś to chca za granie na mszy 400,00. Słuchalłam mp3 i nawet fajne. Nie wiem tylko ile bierze ksiądz i organista wiec jak sie dowiem w rzyszłym tygodniu to to dam znac i pdejmę decyzję...
pozdrawiam

Inne tematy z forum

Zielona Laguna Wzgórze (13 odpowiedzi)

Zielona Laguna Wzgórze powstanie w bezpośrednim sąsiedztwie Osiedla Zielona Laguna w Gdyni, w...

Dynamika (3 odpowiedzi)

Osiedle jest bardzo źle zarządzane. Dynamika chwali się ilością obsługiwanych nieruchomości ,...

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (417 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...