zaskakujące połączenia dają pyszne dania (2) Świetna obsługa, miła atmosfera, bardzo przyjemne miejsce zwieńczone... MMilena Winne... zdecydowanie (2) Witam. Winne Grono jest winne! Winne rzucenia czaru. Nie na darmo mówi... LJimm Pysznie spędzony czas! (2) Restauracja pełna smaku jedzenie podane w pięknej formie warto delektować się... Emilia
Na 5 z wielkim plusem (2) Polecam i na pewno wrócę. Pięknie podane dania począwszy od poczekajki (można... Edyta Polecam (2) Wyśmienite jedzenie, przesympatyczna obsluga byłam tam pierwszy raz i z... Ania Polecam na rodzinny obiad z dziećmi (2) Dwie rzeczy jakościowo są ponad przeciętną - jedzenie i obsługa. Filet z... A. Nie moja ulubiona. (3) Z zewnątrz paskudny budynek, gdyby nie znajomi nie weszłabym. Ładnie podane,... Daria Najlepsza restauracja i winiarnia w trójmieście :) (3) W winnym gronie wszystko jest niesamowite: niesamowite podejście do gościa,... Dorota-kocham-jeść Polecam (2) Bardzo do bre jedzenie , miła obsługa - polecam. Restauracia w niewielkiej... mim Doskonała (2) Miejsce trochę na uboczu, ale zdecydowanie warte odnalezienia. Menu bardzo... MM Gorąco polecam (1) Zachęcona opiniami znajomych, wybrałam się dziś w towarzystwie córek na... Bogusia jest dobrze - może być lepiej (3) Generalnie jest dobrze, jedzenie smaczne, ceny przystępne a porcje... Krzysiek bez szału (3) Pomimo bardzo miłej obsługi restaurację muszę ocenić jako przeciętną,... ania Bardzo fajne miejsce, znakomite wino i pyszne jedzenie (1) W sumie przez czysty przypadek odkryliśmy z żoną Winne Grono. Niby na uboczu... Łukasz kolacja (1) polecam . jedzenie absolutnie na najwyższym poziomie od przystawki po deser,... janusz Było pysznie :) (1) Najlepsza kaczka w Trójmieście :) Polecam :) Marlena Wspaniała atmosfera i pyszne jedzenie (1) Jedyną potrawą z karty, której bym nie zjadła to stek. Najzwyczajniej w... Agnieszka było pysznie! (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem. Nigdy wcześniej nie jadłam tak pysznego,... Ania polecamy (1) Baaardzo dobre jedzenie! Polecam stek z antrykotu, krewetki i rewelacyjny... ola Ocena (1) Witam, Miałem przyjemność gościć w restauracji " Winne Grono " przy akcji... Kamil