Wykroje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam wszystkich serdecznie. Dzisiaj zarejestrowałem się na forum i mam nadzieję że ktoś mi udzieli rady. Mianowicie szukam wykrojów męskich ubrań. Najbardziej zależy mi na spodniach. Wiem znajdują się takie w starej burdzie. Nie mam do nich dostępu niestety. Dlatego proszę o poradę gdzie jeszcze można to znaleźć. A może ktoś z was posiada nie potrzebne wykroje które mógłby mi wysłac poczta na mój koszt oczywiście. Bardzo prosze o radę.
PS: Serce się kraje kiedy ogląda się taką masówkę w sklepach i to za jakie ceny? Istny debilizm. djpete@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wykroje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

przeczytałam toją wiadomosc i nie wiem czy wiesz ze istnieje cos takiego jak wyprzedaz gazet i wlasnie tak ostatnio mozna dostac stare numery poszukaj :) ja ostatnio tam kupilam ta burde o ktorej wspominales .

Gdańsk, Targ Rakowy, BIBLIOTEKA I piętro, są stare "Burdy" (w czytelni - ale na dowód osobisty wydali mi do domu)

Targ Rakowy znajduje się przy Gildi, kiedyś stał tam czołg

Mam szablon wykroju na spodnie męskie z bardzo starej gazety. Z szablony tego bardzo ładnie wychodzą te spodnie bo ostatnio szyłam mężowi. Jak chciałabyś to mogę ci go przysłać wraz z instrukcją.
mariolaw@wp.pl

Dzis kupiłam sobie maszynę do szycja.......tez jestem w potrzebie, gdybys była taka miła i przesłała mi rownież wykroje, jakie masz na zbyciu.......byłabym wdzięczna bardzo..........

ja z kolei mam taki problem...bardzo chcę nauczyć się szyć.
Może ktoś byłby tak miły i nauczył mnie podstaw obsługi maszyny itp....
albo wziął mnie na uczennice do jakiegoś zakładu krawieckiego???
Naprawde bedę wdzięczna za jakiekolwiek info w tej sprawie.

posiadam stare ale nie przestarzałe N-ry Burdy, szukam natomiast wykroi dla dzieci również bezskutecznie, może się jakoś porozumiemy?pozdrawiam

odświeżam pytanie :]

Inne tematy z forum

Białe tango (266 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

wokalistka szuka zespołu (97 odpowiedzi)

cześć. przyjechałam na studia do gdańska, w moim rodzinnym mieście śpiewałam w zespole rockowym,...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...