Wynajem busów/ autokarów

Witam
Czy macie może sprawdzone firmy wynajmujące autokary na wycieczki klasowe.
Chodzi o to żeby było jak najtaniej..
Polecicie jakies firmy..

liczba uczestników 28zł osób albo 50 osób (czas ok 4h)

ostatnio klasa wybrala się do Teatru minatura
bilet do teatru 20zł/os autokar 27zł/os
teraz maja jechać do Experymentu w Gdyni
bilet wstępu 12zł/os, to ile będzie za autokar????? ;/
skoro do MIniatury było tyle z Gdańska to ile będzie do Gdyni???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wynajem busów/ autokarów

Z tego, co się orientuję, najtańsze powinny być firmy typu PKS. Przynajmniej szkoła mojego dziecka korzysta z takich usług. Aczkolwiek jacyś mniejsi przewoźnicy też na pewno się znajdą. Z nimi z kolei łatwiej negocjować cenę.

Akurat wynajem busów najbardziej się opłaca na giełdach wynajmu autobusów typu etransbus.pl - tam jest masa przewoźników, co wymusza konkurencyjne ceny

W przypadku szkół wygląda to nieco inaczej - oni często korzystają z usług jednej firmy na stałe, przez co mają zniżki. Dlatego warto kierować się nie tylko ceną, ale też wiarygodnością przewoźnika. No i oczywiście taborem, bo wieziemy dzieci, które powierzyły nam ich rodzice.

A ja wolę mieć wybór i kilka opinii nt. przewoźnika zamiast fochów jednego partnera:)) Poszukam na giełdzie;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

moje dziecko ostatnio jechało do teatru Miniatura z SP 4o w Gdyni, dzis do Portu MW na Oksywie. Koszt przejazdu obu wycieczek około 21 zł . Autokar ma logo firmy Dobrucki.

Ja wynajmowałem bus na wesele od https://4transfer.pl/offers/obsluga-wesel/ i mogę śmiało polecić. Na wycieczkę klasową myślę, że też się ta firma sprawdzi :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

JAKIEJ MARKI AUTO POLECACIE KUPIĆ???? (150 odpowiedzi)

witam chcę kupić auto jakie jesteście w stanie polecić ? mam wymagania chcę aby auto miało...

Nowy samochód (13 odpowiedzi)

Razem z moim mężem chcemy kupić nowy samochód tak do 70 tys on uparł się na suv jakie marki z...

Najtańsze oc dla... gdzie? (84 odpowiedzi)

Witam Posiadam prawko od roku i kilku mies., mój brat od 2 mies. ja jestem właścicielem...