Bardzo gorąco polecam skorzystanie z usług OSK Alfa! W marcu br rozpoczęłam kurs i już w zeszłym tygodniu zdałam egzamin państwowy! I to za pierwszym razem! Jak mi się to udało?? To bardzo proste – w Alfa wszystkim naprawdę zależy na tym, by kursant nauczył się jeździć i zdał egzamin właśnie za pierwszym razem! Mój instruktor, Kuba, osoba niesamowicie spokojna, cierpliwa i wspaniale przygotowana dydaktycznie do przekazywania wiedzy, wytrwale ćwiczył ze mną wszystkie manewry i uczył techniki jazdy! 30 godzin jazd z Kubą sprawiło, że czułam się pewnie i gotowa do egzaminu. Pan Michał, właściciel OSK Alfa, przeprowadził ze mną wewnętrzny praktyczny egzamin, żebym zobaczyła jak wygląda egzamin państwowy, jak przekazywane są instrukcje, jak wygląda końcowa ocena. Dało mi to bardzo wiele! Pozwoliło opanować stres przed nieznanym, jakim był egzamin. Po zakończeniu kursu zapisałam się na egzamin państwowy, na który musiałam niestety czekać następne 4 tygodnie! Tak więc tydzień przed egzaminem dokupiłam 5 dodatkowych godzin jazd by przećwiczyć jeszcze raz wszystkie manewry i pojeździć po wszystkich trasach egzaminacyjnych! Idąc na egzamin czułam się pewnie i spokojna. No i zdałam! :)