Znowu zmiana-122 (2) Zmiana godzin odjazdu autobusu 122 ,jak sopocianie ,którzy jechali o 458 do... ZŁA:)) podziękowania (1) 12 lub 13 marca autobus 164 jadący w kierunku dworca PKP o godz 16.01 na... pasażerka Uwaga na 3309 (1) Chciałabym ostrzec wszystkich pasażerów przed motorniczy nr 3309 , wozi... Ania
autobus 151 (1) Dziekuje Panu kierowcy,chyba numer 5084 ktory jechal dzis na Sw. Wojciech za... Malgosia Dla odmiany pozdrowienia dla Pana motorniczego linii 2 (1) Chcialabym serdecznie pozdrowic milego i przystojnego Pana motorniczego,... Agnieszka Praca jako motorniczy (6) Witam. Od jakiegos czasu zastanawiam sie nad kursem na motorniczego w ZTM... Mark Linia 210 (10) Linia 210 ciągle się spóźnia wysłałam wiele e-maili i to nie pomogło bo... Wictoria1221 Aż chce się jechać ! (1) W dzisiejszych czasach gdzie każdy się spieszy, nawet autobusy i tramwaje nie... Życzliwe Panie :) Chamstwo, Hołota, Motłoch, czyli 174 (2) Kierowca o numerze służbowym 1449. Autobus nr 174, godzina 19, 6 sierpnia,... Prof. autobus o 7 20 z dworca 232 (2) nr autobusu 9273. jeżdżę nim zawsze i za każdym razem w autobusie jest ponad... Agnieszka brak (1) Chce powiedzieć ze jazda autobusem ma byc bezpieczna,wsiadam do niego i chce... ktos Nocny - N4 (1) Autobus N4, na przystanku wisi rozkład na którym ktoś mądry napisał, że... Magdalena. Zgubiony Plecak (2) Dnia 1 wrzesnia okolo godziny 15 na pętli Łostowice Świętkorzyska zgubilem... fidzi kontrola biletów w piątek po 20.30 (2) Ja nie wiem skąd się biorą ci goście o tej godzinie, ale ewidentnie... M. Podziekowanie (1) Serdecznie dziękuję miłej pani motorniczej linii 97 że dziś poczekala na mnie... Spóźniona kurs na motorniczego (1) witam.czy jest tu ktoś kto idzie 1 pazdz. na kurs na motorniczego?ja zaczynam... sunia Jedno wielki DNO !! (2) Nie polecam.Byle większa awaria i robi się jeden wielki BURDEL.Z ZTM będą... slaw skarga (1) Kierowca 112 odjeżdzajacy dzisiaj o godzinie 18.10( według rozkład 18.12 ) z... poirytowana Mandat za skasowanie czterech biletów za 3 zł (3) Znalazłam w domu parę nieskasowanych biletów za 3 zł, potrzebowała biletu 24h... Gosia pozdrowienia dla debila ze 117 (2) Ty głupi debilu z autobusu linii numer 117 który 30 czerwca 2013 roku o... to ja