Martyna - ocena (1) Z całego serca polecam szkołę rodzenia Zaufaj Położnej! Zarówno kurs online,... Martyna Sylwia - ocena (2) Żałuję, że nie mieszkam w Trójmieście lub okolicy, żeby móc poznać zespół i... Sylwia Edith - ocena (2) Korzystam online ze szkoły rodzenia i to jest jakiś sztos. Gdziekolwiek... Edith
Anna - ocena (2) Mnóstwo cennej wiedzy! Panie potrafią uspokoić obawy przed pierwszym porodem.... Anna Patrycja - ocena (2) Konkretne treści, przyjazny język, wszystko czego szukasz jest w zaufaj... Patrycja Ola - ocena (2) Super szkoła rodzenia również online nie tylko dla osób z Trójmiasta Ola Jianna - ocena (1) Doskonałe materiały szkoły rodzenia premium online. Chodziłam na zajęcia... Jianna KarolinaC91 - ocena (1) Rewelacyjne kursy, duża dawka wiedzi! Dla takich laików jak ja, to ogromne... KarolinaC91 Paulina - ocena (1) Za krótki dostęp do wykupionego kursu. Dostęp powinien być dożywotni a nie... Paulina Zaufaj Położnej - ocena (1) Mało treści poświęconych II fazie porodu. Mimo przerobienia kursu nie czułam... Zaufaj Położnej Martyna - ocena (1) Mnóstwo pożytecznej wiedzy, świetny kontakt z położnymi i bardzo miła... Martyna Adriana - ocena (1) Najlepsza szkoła rodzenia! Polecam serdecznie indywidualne zajęcia z położną... Adriana Karolina - ocena (1) W zeszłym roku uczestniczyłam w szkole rodzenia online Zaufaj Położnej i mogę... Karolina Daria - ocena (1) Polecam wszystkim rodzicom Szkołę Rodzenia Zaufaj Położnej! Wszystkie Panie... Daria Kira J. - ocena (1) Super szkoła, świetnie położne, dużo bezcennej wiedzy! Polecam każdemu... Kira J. Gosia - ocena (1) Z całego serca polecamy szkołę rodzenia Zaufaj Położnej. Uczestniczyliśmy w... Gosia Julia - ocena (1) Wraz z mężem uczestniczyliśmy w kursie weekendowym z racji na trudność w... Julia Julia Kaluzna - ocena (1) Zaufaj Poloznej - zaufalam i nie zaluje, Ola i jej wsparcie w laktacji... Julia Kaluzna Anastazja Klein - ocena (1) Obserwuję profil zaufaj położnej od kilku lat i wybrałam tą szkołę z... Anastazja Klein Kinga - ocena (3) Polecam serdecznie, szybka i merytoryczna pomoc, świetny kontakt! Kinga