SPIRALA-SRODEK ABORCYJNY!!! (84) Prosze przeczytajcie ten artykul bo mam wrazenie ze duzo osob na tym forum ma... Marana-tha wiecei, ktora to klinika? (3) http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Chciala-powiekszyc-biust-w-Polsce---le... emi3city Nuvaring metoda antykoncepcji (2) dziewczyny wieci moze po jakim czasie od włożenia krążka mozna zaczac... małaja
krzysztof ussorowski opinie (1) wittam czy macie opinie na temat tego ortodonty ? pozdr :) Czy polecacie ortodonte z neodentic na kartuskiej?? (4) j.w. :) Pani dr reumatolog Barbara Licznerska-Habior proszę o opinie (3) Proszę o opinie na temat pani dr z góry dziękuję bonita Declare-Kosmetyki dla skóry wrażliwej (1) Czy ktoś wie gdzie można nabyć dermokosmetyki marki Declare? Wiem, że są w... wrażliwa pościel z wełny (6) jakiś czas temu tata kupił mi komplet pościeli z merynosa, podpowiedzcie... Ja-Aga USG barku - proszę o polecenie lekarza w Gdańsku (1) ...który jest w tym dobry. Słyszałam o dr Rzepeckiej-Wejs z Sopotu ale ponoć... Małgorzata Ginekolog Ewa Pilarska (8) Siema, mam pytanie do Was dziewczyny, co myslicie na temat dr Plarskiej?... Dorota dobry ginekolog medicover (4) Jakiego ginekologa polecacie?Szczegolnie jesli chodzi o założenie spirlali? mag81 nnt. Ręcznie robione bombki (2) Zapraszam:... Sandy ortopeda dziecięcy w Trójmiescie (2) Czy zna ktos i mógłby sie podzielić informacją o dobry ortopedzie dziecięcym... alicja733 łyżeczkowanie w Wejherowie (3) Czy któraś z Was miała może zabieg łyżeczkowania w Wejherowie? Czy odrazu... gosiaczek2006 dr Płonka, Zaremba -Jankowska czy Wodzisławska-Trzcińska (3) kogo byśvcie mi polecili, chce się wybrac z dziecmi. Czy możecie cos... Beatka100 Ortodonta (2) Witam, poszukuję dobrego i też taniego ortodonty na terenie trójmiasta. Monika. dobry laryngolog do zabiegu korekty przegrody nosa - znacie? (8) Poszukuję dobrego i sprawdzonego laryngologa, który przeprowadził by zabieg... alia_k dr Płonka z Gdyni - jest pediatrą-jesteście z niego zadowoleni (1) zamierzam sie do niego wybrać z dziećmi, tylko chciałabym zeby był to lekarz,... Beatka100 sprawdzony homeopata z gdyni - ktos zna? (5) chodzi mi tylko o homeopatię, a nie leczenie dźwiękami pierdzącej pszczoły... chaberek-dodatki-slubne dr Mariusz Paniewski,znacie? (1) Czy wiecie coś nt. tego lekarza? Podobno prowadzi terapię w Sopocie.Może ktoś... dissappointed