poradnia reumatologiczna w sopocie - jak dojechac? (4) poradnia dla dzieci na 23 lipca. musze autobusem. szukam ma necie i za chiny... emi3city ośrodek zamknięty (2) gdzie w trójmieście jest jakiś ośrodek zamknięty dla alkoholików? nowa Dr Radomyska-Łaska LuxMed (2) I drugie pytanie, czy znacie tą Panią? W sumie po 2 wizycie jestem mile... Pychota
Urografia - gdzie w Gdańsku? (1) Witam, Czy wie ktoś może, gdzie w Gdańsku można wykonać urografię małemu... Zuzanna dr Wegner gastrolog Lux Med co wiecie ??? (4) Witam, napiszcie czy coś wiecie o gastrologu z Lux Medu dr Wegner, czy jest... ona pilnie potrzebuje tabletek klacial 500 mg (2) mam recepte paulina123 rehabilitant (1) Poszukuje rehabilitanta, który pomoże powrócić do sprawności po operacji... ania tabletki Yaz a niedoczynność tarczycy (3) moja gin przekonała mnie do antykoncepcji hormonalnej i zapisała mi Yaz, mam... Alina Dobry ginekolog ale w miarę tani... (8) Drogie Panie, czy znacie jakiegoś ginekologa (najlepiej kobietę) na terenie... Madzialena dobry ginekolog-kobieta na pierwszą wizytę... (6) poradzcie dziewczyny do jakiego lekarza w gdansku sie wybrać, zeby do konca... ania dermatolog w Gdańsku - odmrożenie (2) Witam. Poszukuję dobrego dermatologa w Gdańsku. Kogo polecacie? Niestety... Olinka ile kosztuje wizyta u ginekologa? (6) Witam, przeprowadziłam się właśnie do Trójmiasta. Poszukuję dla siebie... gaga laboratorium (3) szukam dobrego i sprawdzonego laboratorium w Gdańsku. Słyszałam że dobre jest... madzia-16 DR.SOŁTAN (2) Prosze o opinie o panu doktorze gocha DZIWNY SEN (4) miałam taki dziwny sen - śniło mi sie dziś że szliśmy z moim chłopakiem na... ciekawskie jajo Ginekolog w Gdańsku na NFZ poszukiwany!! (1) Cześć dziewczęta! Czy możecie dać mi namiar na ginekologa, który przyjmuje... pieroszka ćwiczenia dla kobiet w ciaży (2) Cześć, Gdzie moge pójść na ciekawe ćwiczenia dla ciążarówek? Lokalizacyjnie... Dominika Anoreksja (1) Witam pisze prace mgr na temat anoreksji i potrzebuje kontaktu z taka osoba,... Magda Medicover- Jakie ceny stomatolog? (1) J/W a dokładnie leczenie kanałowe i wypełnienie. obolałaa Badanie na obecność wirusa Hiv-Invicita(bezpłatne,anonimowe) (6) Dzień dobry szukam bratniej duszy ,która chciałaby sie przebadać ,a nie ma... MalaCzarnaDesign