grzybica stóp i paznokci (6) Czy wiecie gdzie można leczyć w trójmieście grzybicę stóp i paznokci?... ula Studio Fitness i Tańca PRO-FINISH na Chełmie (10) Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tego obiektu? Szukam jakiegoś... sylwiaagnieszka Zmęczenie, senność, brak koncentracji (10) Witam, moje problemy to ciągłe zmęczenie (od jakiegoś tygodnia), ospałość a... Meduza
pco i hiperprolaktynemia a starania o dziecko (4) Witam, niestety w lutym stwierdzono u mnie pco (policystyczne jajniki),... gosiunia1108 gdzie reabilitacja w gdansku w ramach nfz? (8) jak w temacie nicka Wirusowe zapalenie a dr Boćkowski (2) Witam wszystkie Panie! Od kilku miesięcy choruję na zapalenie wirusowe... megi25 Jaki dermatolog (niegojace się rany) (3) Witam, moglby mi ktos polecic super dermatologa, który poradzi sobie z... Wiki Boląca ręka (54) WItam Mam taki problem. Od kilku dni boli mne prawa ręka w okolicy barku.... WTWARDY Żylaki (10) Zaczynam odczuwać pierwsze objawy i jestem zrozpaczona. Po iluś godzinach... Sosna szukam masazysty z dojazdem do domu w Rumi (2) Szukam kogos dobrego,sprawdzonego.Mam przepukline kregoslupa,zalezy mi na... alka Zapalenie cewki moczowej - jak sobie pomóc? (9) macie jakieś sprawdzone sposoby na zapalenie cewki moczowej? jolantka COŚ PODOBNEGO-zawroty głowy itd (7) Witam. Sama nie wiem gdzie już się udać, może ktoś z was miał podobne... majqe Ryż basmatti (2) Witam wszystkich. Gdzie w trójmieście można tanio kupić ryż basmatti, nie... korpus usg 4D - gdzie w Gdańsku? (7) hej, szukam taniego badania usg 4d+nagranie na płytę. Macie kogoś godnego... marcia ubezpieczenie zdrowotne pytanie (3) hej jestem zarejstrowana w up chce isc do lekarza, czy potrzebne jest... lilly Skleroterapia (1) Zrobilam sobie skleroterapie,polecam! mamaalanka O przychodni Eter Med na Żabim Kruku!!! (43) To,co tam się dzieje to jest jakieś niewytłumaczalne.Chodzi mi o opiekę... ania27 badanie przeciwciał przeciwpłytkowych (2) Jak wygląda? Czy jest to tylko zwykłe pobranie krwi? Felija aqua aerobik w Sopocie (10) Cześć, szukam zajęć aqua areobik'u w Sopocie lub Gdańsku, możecie podzielić... Ania_Z Siłownia - Gdynia (najlepiej okolice Pogórza Obłuża) (1) Witam Jeśli monotonność życia codziennego Cię całkowicie wciągnęła i... Madzia86