profesor Rzyman (1) czy ktoś wie czy prof. Rzyman ma prywatny gabinet? viola GINEKOLOG DR AGNIESZKA KOWALEWSKA-WLAS (11) Drogie Panie, czy ktoras z Was leczy sie u Pani Dr Agnieszki? Chcialabym sie... lolita1234 sok a zdrowie (8) Czy w sokach jednodniowych jest dużo witamin ??? adam0102
Pediatra homeopata z okolic Gdyni (1) Prosze o namiary na sprawdzonego lekarza pediatre homeopate, w miare taniego.... mamma grzybica a prysznic (4) Mieszkam w akademiku, korzystam tam z prysznica. Jest to prysznic z... kasia zgrubienie na żyle zgięcia palca u ręki (1) Ukłułam się drutem od parasola w zgięcie palca ręki i na drugi dzień w tym... agat dr.budzińska rumia (2) blagam napiszcie mi godziny przyjec dr.bdzinska rumia nati666 Dobry alergolog w Gdyni (2) Bardzo proszę o jakies namiary. Najlepiej okolice centrum. Dzięki i... Vanilia Założenie wkładki z NFZ-U (3) Czy ktoś zna ginekologa ,który założył spiralę nie biorąc za to pieniędzy?(w... delilah HSG - gdzie? (1) czy w 3mieście jest możliwość zrobienia tego badania z pełnym znieczuleniem?... Ada Poproszę o opinię na temat Domów Spokojnej Starości w Trójmieście. (1) będę bardzo wdzięczna. larisa28 epilepsja.. (8) Witam! Mam męża chorego na epilepsję.Niema takiej silnej,bo... przyszlaMama Aqua aerobik GDYNIA-chętni / opinie (2) witam szukam opinii o placówkach aquaaerobiku w chyloni i na witominie,... ciekawskie jajo Dajcie namiary na dobrego masażystę! (5) Proszę wszystkich obytych w temacie masażu leczniczego i nie tylko na kontakt... A. Endokrynolog-PILNIE (13) hej! Potrzebuje pilnie lekarza endokrynologa. Jak sie okazazało mam za... przyszlaMama dobry ginekolog do prowadzenia ciąży + położnik w szpitalu (6) planuje pierwszą ciąże - proszę o pomoc i polecenie dobrego specjalisty ula do mam chłopców (2) hej mam pytanie do mam chłopców; w jakim wieku napletek na pisiorku powinien... kaja Dobry i tani Dermatolog (5) Szukam dobrego Dermatologa dla dziecka taniego i dobrego aneta Woreczek żólcowy (4) Dziewczyny czy któraś z Was miala usuwane kamienie? Możecie dokladnie opisać... Berenika irydolog (3) hej czy ktoś zna panią alione z orłowa irydolog chodzi mi kąkretnie o... dgtr5555