Samochód dla niepełnosprawnych (1) witam, poszukuję mechanika czy serwisu, w którym przerabiają samochody, tzn.... Natalia Lekasz chinczyk? (6) Czy moze jest w polsce Lekarz chinczyk, zeby nie tylko akupunktura sie... natalusza Potrzebny psycholog!!! (3) Hej ,pilnie poszukuje dobrego psychologa na NFZ który pomógł komuś w nerwicy... kropka123
DIETA DUKANA OD JUTRA 22.03.2011 KTO ZE MNĄ??????? (29) Od jutra zaczynam, powracam do sławnej diety dukana- kiedyś ją odstawiłam... magdalena86 problem z cewką moczową po zapaleniu pecherza (6) mam taki problem, że dostałam zapalenia pęcherza (drugi raz w życiu), poszłam... renata ZUPY W DIECIE ODCHUDZAJĄCEJ (3) WITAM MAM DO WAS PYTANIE CZY ZUPY ( NAWET Z ZIEMNIAKAMI I MAKARONEM ) MOŻNA... magdalena86 paradontoza - poszukuje specjalisty (1) Witam Bylam w eurodent na przymorzu i pani dr stwierdziala u mnie... Beatrycz7 Gdzie najtaniej badania? (4) Witam. Musze udac sie do endokrynologa juz z wynikami USG Tarczycy i... jm szukam tabl. do 72h po (2) czy ktos wie moze gdzie kupic lub gdzie w gdansku jest jakis ginekolog od... ojejka mięczak zakaźny (3) Witam, u mojego synka został rozpoznany mięczak zakaźny lekarz dermatolog... emi PILNIE poszukuję dobrego urologa od prostaty dla osoby z powikłaniami pooperacyjnymi (3) Wiem, że były już wątki odnośnie urologów, ale ja szukam specjalisty od... wiola1 Poradnia hematologiczna w Gdańsku (4) Witam. Dostałam skierowanie do lekarza hematologa. Gdzie oprócz poradni przy... Lena ortopeda gdańsk (2) Szukam ortopedy mającego podpisany kontrakt z nfz, Dolegliwość dotyczy kolan... Magda WKŁADKA MIEDZIANA, BEZ HORMONÓW. (3) Witajcie Jakieś 2 tygodnie temu założyłam sobie wkładkę nie hormonalną... magdalena86 dobry stomatolog na Przymorzu lub w okolicy (3) Szukam dobrego dentysty w okolicy Przymorza, który zna się na swoim fachu i... misiabella75 Gabinet rehabilitacji we Wrzeszczu? (7) Witam! Jestem ciekawa czy któraś z Pań była kiedyś w tym gabinecie we... goś rehabilitacja i fizykoterapia dla dziecka-poszukuję specjalisty (4) witam, poszukuję dobrego rehabilitanta z trójmiasta i zarazem gabinetu... honia232 psycholog poszukiwany - gdanski (4) prosze o polecenia psychologa, ktory mogl by przeprowadzic terapie dla osoby... opuszczona Apteka "Pod filarami" we Wrzeszczu-lepiej omijac to miejsce. (7) Robiłam zakupy w tej aptece,bo nigdy nie było kolejek. Teraz juz wiem... dabrowkowa BIOPSJA MÓZGU U UCK /AK.MED./ (3) czy ktoś z was miał może ten zabieg i może coś o tym napisać? vgtftgjcvhj