antykoncepcja (8) Dziewczyny wiecie może po jakich tabletkach antykoncepcyjnych sie chudnie a... misia Potrzebny inhalator na okres 5-7 dni/ lub odkupię (2) W trakcie przeziębień mój syn niestety dostaje duszności i potrzebuje... MS Doktor pani Skrzypek z Invikty???Opinie (2) witam,mam pytanie.Czy ktoras z was kobietki byla na wizycie u tej pani... tekla28
Lekarz rodzinny dla dziecka (3) Szukam lekarza rodzinnego dla mojego dziecka, najlepiej na Zaspie, Przymorzu... megg Okulista w Gdańsku (3) Jak w temacie; szukam dobrego specjalisty, pomożecie? Z góry dziękuję za... Marika Poradnia Stomatologiczna na Orzeszkowej w Gdańsku (9) Chciałabym prosić osoby, które korzystały z leczenia u "studentów" na... NN wkładka hormonalna Mirena (2) witajcie kobietki, mam zapytanie dot. wkładki Mirena jak wpływa ona na masę... cysiag Laryngolok - chore zatoki (3) szukam dobrego otolaryngologa który dobrze leczy zatoki. Choruje od 8 lat na... zuzia_zla GINEKOLOG NFZ (10) Szukam ginekologa w Gdańsku, który przyjmuje na NFZ. Może jakieś namiary... marlena0125 Szukam pilnie dobrego i w miarę taniego dentysty w Gdańsku (3) Mam duży problem.Otóż korzystałam z różnych przypadkowo poleconych dentystów... NN Pytanie do babek...wazne (7) Sluchajcie,jakis czas temu bylam swiadkiem jak facet mej kolezanki-mowil do... tekla28 Nowotwór (4) Witam. Czy są tutaj osoby które miały styczność z leczeniem tego... Berenika pierwszy raz- pięta- jakie jest twoje zdanie? (2) pierwszy raz piszę mam nadzieje że mnie nie wyśmiejecie. Jakiś czas temu... pomidorowa badania HRT i GDX (2) Czy wiecie gdzie wykonują na fundusz? lemka laparoskopia (4) Dziewczyny mam kilka pytan: ile czekalyscie na zabieg? jak wygladalo... Berenika POSZUKUJĘ DOBREGO ENDOKRYNOLOGA NA NFZ (5) Dziewczyny szukam dobrego endokrynologa na nfz w gdańsku,gdyni lub sopocie,... MON Psychiatra, okolice przymorza (2) Szukam dobrego psychiatry, w okolicach przymorza, najlepiej na NFZ (o ile nie... xidi Do jakiego lekarza sie udac i gdzie ... ? (16) Hej dziewczyny ! Z narzeczonym staramy sie o dzidzie i ja juz odwiedzilam... spragniona ... Szukam lekarza... (3) Witam znalazłam się w trudnej sytuacji mój lekarz ortopeda jest na zwolnieniu... ja Goworek ginekolog- gdzie przyjmuje? (4) czy ktos orientuje sie gdzie przyjmuje ten lekarz? maga