antykoncepcja

Dziewczyny wiecie może po jakich tabletkach antykoncepcyjnych sie chudnie a nie tyje.Wiem ze to indywidualna sprawa ale chciałabym znac wasze opinie.z gory dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: antykoncepcja

Po środkach anty sie nie tyje samoczynnie niektóre zwiększają apetyt:) O takich które by hamowały apetyt nie słyszałam, jeśli sa takie po których się chudnie samoczynnie chętnie poznam nazwę:))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja przez wiele lat używałam Novynette i nie tyłam, ale też nie chudłam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie truj się tabletkami. Załóż sobie wkładkę miedzianą i problem z bani. Żona używa już prawie 8 lat z przerwą i jest OK. Ja też jestem zadowolony. Naturalny sposób praktykowany od wieków i bardzo skuteczny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja nie jestem zwolenniczką tabletek ani wkładek. Ewentualnie prezerwatywy. Ale najlepiej bez:)Żadko się zabezpieczamy po prostu on uwalnia nasienie na pościel:)przez 2 lata takiej praktyki nie zaszłam w ciążę. No więc dla chcącego nic trudnego. Jedyną wadą jest częste pranie pościeli...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

buahahaha, dobre, się uśmiałam...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

a co to za frajda "somewhere out". eee. marne to wasze figo-fago. trzeba sie zabezpieczyc i nie myslec jak skonczyc, bo to przyjemnosc odbiera!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

usmialam sie po pachy, z kąd sie biora takie przypadki co robia i pisza takie rzeczy. Jak mozna spac pozniej w takiej poscieli?!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Co na łupież!? (51 odpowiedzi)

Dziewczyny ratujcie:( Od kilku dni borykam się z łupieżem na głowie i za nic nie mogę się go...

Implanty zębów (71 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

gdzie chodzicie do stomatologa? (17 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...