Bezpłatna cytologia - 19 marca (1) Dziewczyny, w najbliższą sobotę 19 marca w Centrum Medicover w Gdyni przy... asia ginekolog Krzysztof Zieliński (1) Witam! Czy ktoś był u ginekologa Krzysztofa Zielińskiego? Bardzo proszę o... ryba blizna po cc (8) Witam wszyskie mamy, które rodziły przez cesarskie cięcie. Urodziłam córeczkę... kinay
Kolkoskopia (9) Mam pytanko czy ktoś może polecić jakiegoś lekarza który wykonuje to badanie... Madzia Gameta - klinika leczenia niepłodności (1) Jakiego ginekologa polecacie w Gamecie w Gdyni? Magda25 SPECJALISTA OD ZABUZEN ODZYWIANIA (7) Czy zna ktoś dobrego specjaliste ewentualnie czy istnieje w Trojmiescie grupa... hipopotamek Gdzie kończy się wiara zaczyna zabobon (1) Nie dajcie się oszukiwać. Gdzie macie rozum? zmartwiony lekary rodyinny w lux med,ktorego wybrac (3) poleccie mi prosze dobrego lekarza rodzinnego w luxmedzie. nie chce trafic... maciejka do osob z problemami nerwicowymi i depresja (9) Jak to u was jest, jak sobie na codzien z tym radzicie? czy wasi znajomi... nitka SPRZEDAM WKŁADKI TENA LADY NORMAL (1) Wkładki są oryginalnie zapakowane 24 szt w opakowaniu cena za opakowanie 18... bati MIDAS (3) polećcie mi kto robi w Trójmieście MIDASA, czytałam na kilku forach i też bym... Justyna 36 Dieta + ćwiczenia = rezultaty ( ale jakie ) (8) Witajcie od jutra zaczynam swoją walkę z dietą ulozyłam sobie ją sama mam... magdalena86 wirus (5) czy ma ktoś jakieś doświadczenia z wirusem ktory panuje w Gdańsku - wysoka... mami Badania dla Panów (2) (jak już pisałam w wątku z cytologią) Dostałam wczoraj w Centrum Medycznym... Kaśka Tężyczka-czy ktoś na to cierpi? (3) Wydaje mi się, ze ja właśnie na to cierpię czytajac objawy w necie. mam... Ania Klub Fitnnes w Rumii (2) Dziewczyny mam pytanie czy w Rumi w Abrahamie będzie fitness ?? to to samo co... Anka Prośba o pomoc (2) Kochani, mam do Was ogromną prośbę. Strasznie mi głupio prosić o pomoc za... firefly USG nadgarstka na terenie Trójmiasta (3) Witam, Gdzie można zrobić USG nadgarstka na terenie Trójmiasta? Chodzi o to... Paul Poszukiwany dietetyk (8) Poszukuję dietetyka dla mojego taty... który choruje na cukrzycę i przewlekłe... Dziobus Chirurg endokrynolog poszukiwany (1) Poszukuję dobrego chirurga endokrynologa.Lekarz ginegolog-endokrynolog... Miśka