problem z jajnikami (1) Byłam dziś na usg i pani doktor powiedziała, że moje jajeczka znajdują się na... Ola są tu jakieś odchudzaczki :) (2) może powymieniamy się jakimiś wskazówkami ja brak możliwości złapania oddechu (11) Zaczeło sie w lipcu bylo bardzo goraco, weszlam do kosciola na slub kuzyna w... ???
zabieg udrażniania żył... (4) czy ktoś słyszał na czym polega ten zabieg i czy to jest niebezpieczne? baskasl gdzie najtaniej yaz? (5) j.w. ede Rtg odcinka krzyżowego bez przygotowania (karmienie piersią). Jak?! (3) Witam, mam sie stawic jutro o 18.00 w szpitalu Gdynia Redłowo na Rtg stawów... nikitta23 USG Tarczycy - poproszę o namiar na dobergo lekarza, radiologa (7) Zawsze robiłam USG tarczycy u dr Dębskiego w Invicta ale niestety już tam nie... kora2702 dr Metler - prosze o opinie (3) Prosze o opinie i dostepnosc wizyt. Mysia Ozdoby na zębach (1) W którym gabinecie w trójmiejskim polecacie przykleić sobie kryształek na zęba? Aga reonans magnetyczny kręgosłupa - gdzie na nfz ? (6) Witam Chciałam się zapytać gdzie można zrobić rezonans magnetyczny... monika848 chirurg do zylaków (17) Witam - poszukuję dobrego lekarza chirurga do usuniecia żylaków nóg dana20 poradnia hematologiczna na NFZ (5) mam skierowanie do hematologa ,czy ktoś się orientuje gdzie można sie dostac... moniss dobry psycholog (2) Witam, poszukuję dobrego psychologa/terapeuty, który pomoże w leczeniu... eterna Czy ktoras z Was brala tabletni anty YAZ i je zmieniala? (3) Dziewczyny,prosze o rade jak w tytule.Biore pierwsze opakowanie i te tabletki... sloneczna Do kobiet w ciazy i mam (1) Mieszkam w centrum Gdańska,jestem kilka tyg dopiero w ciazy,wczesnych... tekla28 ORTODONTA - APARAT - GDYNIA Kaska-Czubak Olga (4) Bardzo proszę o opinie, jestem już umówiona na wizytę wstępną. Ewentualnie... Ania Gdzie bezpieczne solarium w centrum Gdyni? (3) Chcę się toszkę opalić, ale po każdorazowym wyjściu z solarium jestem dość... mi Dobry Reumatolog? (2) Czy ktoś leczył się u dr Przybyłowskiej (Nadmorskie Centrum Medyczne na... połamana_ana ROZSTĘPY PO CIĄŻY - JAK JE ZWALCZYĆ? (21) Dziewczyny jak zwalczyć to okropne coś. Pojawiły mi się naokoło pępka, nie są... katikati YAZ (28) czy któraś z Was bierze tablekti antykoncepcyjne YAZ ? dominikana