PILNE POMOC - CHIRURG NACZYNIOWY (1) Witam! Kochane szukam dobrego chirurga naczyniowego w trójmieście lub... NOWa szukam dobrego i taniego stomatologa i protetyka (4) Poszukuję obydwu ponieważ wpierw muszę wyleczyć zęba kanałowo a potem zrobić... kaska jaroslaw sova- laryngolog (6) Prosze o opinie mira
Beta hcg (1) Witam, czy jako osoba niepelnoletnia moge sie wybrac do szpitala na Zaspie na... Blair RTG + ściągnięcie gipsu, gdzie z dzieckiem? (1) Witam, bardzo proszę o pomoc. W sierpniu muszę udać się z synkiem na... Sandra Ortodontka Józefa Czajkowska (1) Witam, Poszukuje imienia i nazwiska pewnej ortodontki ktora pracowala w... moniii Ginekolog Adam Stancel (5) szukam informacji na temat tego lekarza, wiem że przyjmuje w Gdańsku -... marzena505 dobry ginekolog Gdańsk (4) tak jak w temacie. polecacie kogos? najlepiej kobietę, wiem wiem ;) ale mam... Melrose.com.pl Tabletki (6) Hej. Tak się zastanawiam czy któraś z was kupuje tabletki naraya? są to... carastis badanie kropli krwi (1) błagam może ktoś wie gdzie w trójmieście mogę dziecku wykonać badanie kropli... mała exmykehl d4 - dopochwowo czy doodbytniczo? (3) czy ktos stosowal i w jaki sposob? Lila ortopeda dziecięcy (16) Poszukuję bardzo dobrego specjalisty. Moją córkę bolą kolana. Czasami w nocy... madzia-16 POMOCY LEUKOCYTY-500 ERYTROCYTY-10 (1) ZROBILAM CORECZCE BADANIE MOCZU A TU COS TAKIEGO CORCIA MA 4 I POL MIESIACA... axelka REFLUKS (5) Po rtg przełyku u koleżanki wykryto refluks. Oczywiście bardzo się zmartwiła.... Tana usg piersi odpłatne (3) Proszę o namiary jeśli ktoś wie gdzie robią porządne usg i jaka cena gogoa szukam neurologa, gdańsk nfz (12) Witam! Poszukuję dobrego neurologa z Gdańska, Zaspy, Wrzeszcza, Brzeźno,... AgA kręgosłup - wstrzyknięcie cementu - trójmiasto (4) Cześć dziewczyny Piszę do Was o opinie - może któraś z Was miała z czymś... monika848 dentysta z medicover ? (4) cześć szukam opini na temat dentystów z medicover, czy może ktoś tam leczy... Zuza Dentysta - znieczulenie (4) Witajcie, mój ząb się pokruszył mam wrażenie że nerw jest na zewnątrz, bardzo... kiki Art Dentico na komandorskiej na Grabówku-znacie? (12) mam pytanie o ten gabinet stomatologiczny, czy znacie go? jest godny... Kamila