dr Boguslaw Baczkowski ortopeda (2) Witam, wie ktos moze gdzie przyjmuje dr Buczkowski na NFZ, lub inny dobry... LOKI Ginekolog dla nastolatki - Przymorze. (3) Mam córkę w wieku 14. Niestety młoda najprawdopodoniej odziedziczyła problemy... Izabella nnt. Lozko albo materac przeciw odlezynom (3) Dziewczyny - moze ktoras byla w podobnej sytuacji albo wie ze wzgledow... Yvonne
co zabrać z sobą do porodu-szpital na zaspie (6) WIEM,ŻE SĄ JUŻ PODOBNE WĄTKI ALE MNIE ZALEŻY NA JAK NAJŚWIEŻSZYCH OPINIACH .... MAMUŚKA dietetyk (4) hej :) czy znacie jakiegoś dobrego, sprawdzonego dietetyka?? Tequilla dobry ginekolog w Gdyni PILNE (1) Witam, mam 16 lat ale chciałabym pójść do lekarza sama lub z moim... martus232 Psycholog w Gdańsku - bulimia (2) Witajcie. Z bulimią walczę już kilka lat i dojrzałam do terapii. Znalazłam... bumba ósemki (1) czy zna ktoś w gdyni dentystę najlepiej żeby to był mężczyzna który na nfz... dd Skleroterapia (2) Czy ktoś może korzystał z takiego zabiegu? Mam problem z pękającymi... nikaska endokrynolog (3) Witam, gdzie w gdańsku przyjmuje dobry endokrynolog na NFZ? Z góry dziękuję Elyana umowa zlecenia a lekarz (5) witam pracuje na umowe zlecenie czy mogę normalnie iść do przychodni do... asia skrocenie cyklu (2) Mam pytanko... jesli przestane przyjmowac tabletki antykoncepcyjne w 10 dniu... Madziamadzia dr marek ciecierski (3) co sadzicie o tym doktorze Marek Ciecierski. wybieram się na wizytę do... NOWa irydolog (4) Czy ktoś korzystał z usług pani aliony szukały chodzi mi ustalenie diety... jjj777 Stomatolog -> Gdańsk-Ujeścisko??? (7) Witam wszystkich! Mam pytanko- czy na Ujeścisku jest dobry stomatolog??Wiem,... Angie niskie libido u mężczyzn (16) mala aktywnosc seksualna meza doprowadza w naszym zwiazku do kolejnego... evka23 lysienie plackowate (4) Chcialabym nawiazac kontakt z osobami chorujacym na lysienie plackowate. Ja... :) masaż coś takiego u nas ? (1) szukam prawdziwego salonu w okolicy Spotu który ma takie urządzenia... edzia-mx Miastenia, znasz? (1) jak wielu Miasteników jest w trójmieście? U kogo się leczą? Bunia Serduszkowa herbata (6) Hej! Słuchajcie, planuje mojemu narzeczonemu kupić coś takiego:... Izka29