Usuwanie kurzajek (1) Poszukuje dermatologa, ktory sprawnie poradzi sobie z usunieciem kurzajki.... Marceki nerwica i spotkanie (4) Chetnie spotkalabym sie z osobai ktore cierpia, choruja na nerwice nerwiczka szpital wejherowo czy puck- chirurgia (1) Mam skierowanie na usuniecie kamieni z woreczka żółciowego. lepszy szpital w... sasiad
chirurg stomatolog w Gdyni na NFZ (3) Witam! Pilnie poszukuje stomatologa-chirurga, który przyjmuje w ramach NFZ,... malvina Ginekolog sylwia łapińska szumczyk gdańsk (4) Czy ktoś wie czy dr łapińska przyjmuje gdzieś w przychodni na nfz? Jeśli nie... madzia akcja BEZPŁATNYCH badań słuchu dla dzieci w Gdańsku (1) Badania prowadzone przez Instytut Fizjologii i Patologii Słuchu wykazują, że... Karolina Podyma REHABILITACJA (3) Mam złamaną rękę w śródręczu z jednym palcem a 2 wybite.We wtorek po... kamaa Rehabilitacja niemowląt (3) Szukam prywatnie rehabilitacji dla niemowląt. wiecus9 Ortodonta w Gdyni (4) Czy mógłby ktoś polecić dobrego ortodontę dziecięcego w Gdyni? Moje dziecię... odetta PYTANIE (2) GDZIE AKTUALNIE PRZYJMUJE DR JAŃCZEWSKI? EWA stomatolog dzieciecy (6) szukam dentysty dla 5 latki - były juz 2 próby ale koszmar -histeria straszna... mamam kasia Czy ktoś cos wie o ginekologu : Adamie Stencel? (12) tak jak wyżej w temacie slicznotkaa KOLPOSKOPIA zapytanie o ceny (6) Czy ktoś miał robione badanie i w jakiej cenie, chodzi mi o gdańsk Rina szukam dobrego stomatologa na kase chorych (6) znacie dobrego stomatologa na terenie gdańska ? doradźcie mi jakiś gabinet... m.k Nowotwory (6) Z tym wszystkim trzeba się pogodzić, nowotwór może okazać się złośliwy -... beaplu Wrodzony przerost nadnerczy (15) Lekarze podejrzewają u mnie wrodzony przerost nadnerczy, wszystkie hormony... sylwiaagnieszka Laryngolog w Chyloni prywatnie (2) witam gdzie na Chyloni przyjmuje prywatnie laryngolog?jakby był dobry to... Pasjent Do masażysów (2) Hej dziewczyny oraz pewnie chłopaki. Własnie ukończyłam kurs masaż Spa oraz... gosia Chrapanie (3) Pomocy!!! Od jakiegoś czasu chrapię. Nigdy mi się to wcześniej nie zdarzało.... Sandra ortodonta (1) Witam, szukam dobrego ortodonty najchętniej z Gdyni, Czy jest ktoś kto leczył... kaszubka_pl